Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 11 de gener de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Sé on els meus pares guarden els condons, així que els caps de setmana miro a veure i així m'assabento de quan ho fan.

Noia, 13 anys
He estat quasi a punt de liar-me molts cops, però sempre em ve al cap els meus pares dient-me que no està bé (ja que sempre ha sigut amb noies). No sé què fer, és molt incòmode.

Noi, 16 anys
No sé què fer. Des que vaig sortir de l'armari (admetent que era bisexual) aquest estiu que no puc més. Tinc moltes hormones i no sé com manejar-les. La cosa no acaba aquí i és que no soc massa afectuosa (amb els amics i família), però no paro de sentir atracció sexual cap a amics/gues o així. Necessito liar-me amb algú, però que vaig sortir de l'armari que no tinc sort...

Noia, 16 anys
El passat estiu vaig anar a un campament amb el meu esplai. Dormíem en tendes de campanya i feia uns mesos que hi havia un tonteig amb un dels meus monitors. A la nit estàvem fent una activitat, però em va començar a fer mal la panxa i em vaig quedar a la tenda. Ell es va quedar amb mi per fer-me companyia i no sé com ens vam començar a liar... Total, que vam acabar follant.

Noi, 18 anys
A les colònies d'estiu d'aquest any, tots els meus companys d'habitació es quedaven en calçotets i se'ls hi marcava molt i a mi se'm posava molt palote. La majoria es notava que la tenien gran i m'encantaria veure com la tenen i follar amb tots ells. Se'm feia molt difícil controlar els ulls.

Noi, 15 anys
Estic molt pillat d'una amiga meva des de fa molt, però ningú ho sap. Per les colònies de final de curs es va liar amb un amic meu i ara estan sortint. El problema és que en un bote que vam fer fa poc, vaig beure massa i li vaig confessar tot a aquesta amiga i ara no sé què fer.

Noia, 16 anys
Totes les meves amigues semblen haver-ho fet i parlen bastant obertament d'allò, però jo encara no m'he masturbat. En fa cosa. Crec que és pel fet de no haver-me posat mai un tampó, però no estic segura. Tinc por que em faci mal.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: