Logotip de Adolescents.cat

És veritat que aquest 2023 hi ha un canvi en els signes de l'horòscop?

per Redacció, el 10 de gener de 2023 a les 09:41
Les dates dels signes del zodíac van ser fixades fa més de 2.000 anys. En aquella època corresponien a la constel·lació d'estrelles que apareixia darrere del Sol el dia que un naixia. Segons aquesta classificació, hi ha 12 signes i de moment això no canviarà.

Així doncs, els rumors que circulen per Twitter sobre que aquest 2023, hi ha canvis en l'horòscop, són mentida. Tot va començar després que un usuari assegurés que aquest any "entrava en vigor" Ofiuco, un nou signe, i que això faria moure les dates de tot el zodíac.



 

El cert, però, és que ja fa anys que es coneix l'existència d'Ofiuco i també fa anys que els astròlegs van descartar convertir-lo en un signe oficial per les modificacions que això suposaria.

Si aquest tretzè signe es contemplés, afectaria totes aquelles persones nascudes entre el 30 de novembre i el 18 de desembre, que passarien a ser Ofiuco.

Segons els astròlegs, Ofiuco és un signe d'aigua, com Cranc, Escorpí i Peixos, tot i que, recordem, no està reconegut oficialment. Així doncs, té algunes similituds amb ells com la seva capacitat de fluctuació, és a dir, de mutar amb facilitat. Les característiques positives que s'associen a Ofiuco són la creativitat, la passió i la curiositat.

Pel que fa a la part negativa, els Ofiuco tendeixen a prejutjar la gent, a precipitar-se i a utilitzar el sarcasme per ferir les persones. Són compatibles amb Capricorn, Cranc, Peixos i Balança i no solen portar-se bé amb Àries, Lleó i Sagitari.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: