Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 8 de gener de 2023 a les 22:08
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 



Versió sense playbuzz


Noia, 15 anys
Ja fa més d'un any que em qüestiono els meus sentiments cap a tu. Som amics i compartim amistats però hem tingut moment molt macos i romàntics. Les meves amigues diuen que ens liem segur, però com que els dos som tímids, no sé què passarà. L'altra nit em vaig animar i et vaig treure a ballar, cosa poc normal en mi. Només espero que tu t'ho passessis igual de bé que jo.

Noia, 15 anys
Ens hem conegut aquest curs, anem a la mateixa classe. Parlem quasi tots els dies, i t'he tirat diverses indirectes, però no sé si les has pillat. Hem dit de quedar diversos dies, però encara no hem quedat. PD: Els nostres noms comencen per la mateixa lletra.

Noia, 18 anys
El dia 30 de desembre vaig anar a La Molina a fer snowboard i vas ser el meu monitor en agafar una classe particular. Ets castany i tens els ulls marrons. Et dius Pau i el meu nom comença per la A. Si veus això, obra'm per l'insta.

Noia, 19 anys
És una noia que juga amb mi a futbol. Ens vam començar a portar després d'una nit de barraques de Girona, parlàvem quasi cada dia. Fins que un dia de Nadal vas decidir deixar de parlar amb mi. Compto les hores que queden per anar a entrenament i veure'ns. El teu nom comença per L. I estic localment enamorada de tu.

Noi, 17 anys
Som del mateix poble i anem al mateix bus per anar a l'institut. Em vaig enamorar sense conèixer-te i ara que et conec només s'ha intensificat. Ara ens veiem cada dia i seiem sempre junts al bus. M'encanta el teu caminar.

Noi, 17 anys
Estava dinant a Saldes, i vas entrar tu després al bar. Ets una noia així rossa, i ens vam estar mirant durant tot el dinar. La teva família anava amb un pastor Alemany. Contesta x aquí si ho veus.

Noia, 16 anys
Seus al meu costat a classe, ets alt jugues a bàsquet tens els ulls blaus, ets repetidor i ara al gener ja faràs els 18 anys. Els nostres noms comencen per la M. Un dia vam parlar i ens vam adonar que tenim amics en comú i coneguts. A vegades sento que a classe em dius coses que no tenen res a veure per treure'm conversa però segurament són imaginacions meves.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: