Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 9 al 15 de gener

per Redacció, el 9 de gener de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquesta setmana estaràs emocionalment més tranquil i no voldràs saber els drames de ningú. És millor que et concentris en la teva rutina. Confia en tu i en el molt que vals perquè aviat pots aconseguir les metes que sempre has somiat! Sembla que a finals de setmana tindràs una connexió especial amb una persona Sagitari. Dia de la sort: 12.

TAURE
No t'atabalis amb els problemes dels altres, aquesta setmana intenta anar més a la teva i no vulguis controlar-ho tot. Sembla que hi ha una persona que t'explicarà una cosa important i que et crearà dubtes! La teva vida social et donarà l'oportunitat de conèixer a gent nova que tindrà una influència molt positiva en tu. Tens molt bona sort el dia 11.

BESSONS
Estàs en un moment molt bo per aconseguir el que vulguis, així que continua treballant pels teus objectius. A més els Bessons tindreu una setmana emocionalment tranquil·la però el que us atabalarà més seran les vostres obligacions que se us acumularan cap a finals de setmana. Dia de sort: 13. 

CRANC
No et preocupis per situacions que se t’escapen de les mans, és millor que t’ho prenguis amb calma i demanis ajuda. Els assumptes que et preocupen tindran una solució favorable. Confia en les teves forces i recursos personals i no oblidis mai que vals molt. Tens molt bona sort amb les relacions personals, especialment amb els Escorpí i els Cranc. Dia de sort: 10. 


LLEÓ
Deixa enrere els problemes que t'aclaparen i enfoca tota la teva energia cap al futur perquè puguis aconseguir els teus objectius. No et posis tant a la defensiva en les discussions, intenta mantenir la calma i no precipitar-te. Hi ha alguna amistat que cada cop sent més coses per tu, si es llança dona-li una oportunitat. Dia de sort: 9.


VERGE
No siguis tan radical i intenta veure el costat positiu dels problemes, has d’intentar animar-te una mica perquè no és bo que estiguis així. Un amic t’ajudarà a estar millor, dedica-li temps. Tens molt bona sort a finals de setmana. Aquests dies sentiràs molt bones energies al costat dels Taure i els Verge. Dia de la sort: 15.

BALANÇA
T’arriben noves oportunitats per demostrar tot el que vals però vigila perquè sembla algú intentarà posar-te les coses difícils. Potser no és el millor moment per iniciar noves relacions amoroses, primer cal que aclareixis el que sents. Centra't a passar bones estones amb les amistats autèntiques i amb algú de la família que tens una mica abandonat. Número de la sort: 12. 


ESCORPÍ
Vigila amb els conflictes per temes d’amistat, no et convé barallar-te per una persona que en realitat no ho donaria tot per tu (i ho saps...). Intenta esforçar-te una mica més en els estudis i/o feina, t’espera una recompensa a finals de setmana. En l'amor, pot succeir una cosa inesperada que t'il·lusionarà molt. Dia de la sort: 13. 


SAGITARI
L'energia de la Lluna harmonitza les tensions i equilibra les teves emocions. Tens al davant dies molt positius per activar la teva vida social i obrir-te a noves relacions. La sort et somriurà en el terreny professional o d'estudis. Estigues molt atent. Molt bones vibracions amb els signes de foc, Àries, Lleó i Sagitari. Dia de la sort: 9. 


CAPRICORN
Saps perfectament que si jugues amb foc, et cremaràs, però si estàs disposat a arriscar-te, ara és el millor moment. Aclareix com més aviat els malentesos... Amb la teva imaginació i creativitat aconseguiràs resultats molt positius en els teus estudis o treball. Arribaran noves oportunitats que aprofitaràs al màxim i pots fer nous amics. Dia de sort: 14.


AQUARI
La Lluna farà que et sentis vital i optimista. Amb aquest carisma que tens, et guanyaràs la gent i aconseguiràs que tots es posin de la teva part.. Aquesta setmana comptareu amb molt suport d’una persona especial i tindran molta importància els missatges. Dia de la sort: 15. 


PEIXOS
Aquesta setmana estaràs molt actiu i guerrer, i si t'has proposat alguna cosa no pararàs fins a aconseguir-ho. Res et frenarà! El canvi de Lluna afavorirà especialment el teu entorn familiar i serà el moment d'aclarir malentesos. Intenta esforçar-te una mica més en els estudis, necessites una empenta. Compte amb els Lleó! Dia de la sort: 13. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: