Logotip de Adolescents.cat

Crítiques a Laura Escanes per l'última foto que ha publicat

per Redacció, el 5 de gener de 2023 a les 10:13
Laura Escanes ha volgut mostrar-se sense maquillatge al seu Instagram i llançar un missatge a favor de la naturalitat. El que probablement no s'esperava, però, és que les seves paraules se li giressin en contra.

La influencer ha rebut crítiques de diversos usuaris que consideren que les imatges que ha publicat no són realistes i, que a més, no transmeten naturalitat. "Tens uns quants retocs per a ser natural", "Atreveix-te a posar una foto acabada de llevar i sense pestanyes postisses", "tampoc portes àcid hiaulóric en la cara?", són alguns dels comentaris que es poden llegir.


Davant les crítiques, la influencer ha assenyalat que, efectivament, s'ha retocat amb bòtox i àcid hialurònic, a més portava extensions de pestanyes. Encara que, de la mateixa manera, assegura que també es noten les seves imperfeccions: "És una foto sense filtres i sense maquillatge. Amb les meves marques d'acne i les meves taques. També porto extensions de pestanyes, sí. I també m'he fet algun retoc de bòtox o àcid hialurònic. També ho he dit sense problema quan ha estat així. I? Ja no puc dir que pujo una foto sense maquillatge ni filtres?".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA ESCANES (@lauraescanes)








Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: