Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 5 de gener

per Redacció, el 5 de gener de 2023 a les 09:44
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui és un bon dia per expressar el que sents i per reprendre el contacte amb certes persones. Mostrar les teves emocions no et resulta complicat, el problema és que et fa por. No saber com reaccionaran els altres et genera certa angoixa i això fa que sovint no t’expressis de tot. Prova de canviar d’actitud.

TAURE 
T’explicaran una notícia que farà que deixis enrere els teus pensaments negatius. Sovint les coses no són tan complicades com ens pensem i avui ho tindràs clar. Ho veuràs tot amb més bons ulls i gaudiràs d’una calma interior que feia dies que no tenies.

BESSONS
En tinc la culpa? Deixa de fer-te aquesta pregunta. De vegades hi ha coses que no podem controlar i ningú n’és el responsable. Has de parar de sentir-te malament per una situació que tu no has provocat. Avui tindràs una connexió especial amb Cranc. 

CRANC 
Per tu l’amistat és molt important i per això et fa especialment feliç haver recuperat la relació amb algú amb qui estaves perdent contacte. Si vols que les coses segueixin endavant, però, et tocarà ser sincer davant de certes preguntes. 

LLEÓ 
Avui hauràs de fer costat a algú que només confia en tu perquè l’ajudis. Això t’obligarà a posposar un pla, això no obstant, no t’importarà fer-ho. La teva actuació serà clau i més rellevant del que et penses. En l’amor, són dies favorables pel teu signe, especialment per forjar nous vincles.

VERGE 
Et trobes en un moment de dubte i no saps cap on tirar. Tenir il·lusions és necessari, però a l'hora de prendre una decisió saps que et tocarà treure el teu costat més realista. Intenta no pagar el neguit que sents amb els altres, perquè podries tenir enfrontaments. 

BALANÇA 
Veus que hi ha certes coses que se t'escapen i que no hi pots fer res. Has de pensar en les portes que s’obren i en les noves direccions que pots agafar. Procura no mirar enrere o perdràs oportunitats. En el terreny de l’amor podries viure un atac de sinceritat.

ESCORPÍ 
Et convé enfocar-te en les teves prioritats i per a això necessites una mica de solitud i independència. Només així aconseguiràs aclarir certs temes. Sobretot no tornis als vells costums de demanar opinió a tothom. Escolta’t a tu. 

SAGITARI 
Aquests dies potser t’estàs passant amb les queixes. Vigila la pressió que intentes exercir sobre els altres perquè se’t pot girar en contra. Si no estàs d’acord amb certs aspectes no tens per què conformar-te, però abans de mirar els altres mira’t a tu mateix i pregunta’t què pots fer.

CAPRICORN
Avui deixa espai per la improvisació. No vulguis tenir-ho tot planejat, perquè serà un dia una mica estressant i hauràs d’anar actuant en funció de les circumstàncies. En l’amor podries endur-te una sorpresa positiva. 

AQUARI 
Avui estaràs de bon humor i encomanaràs aquesta energia positiva als altres. Després de setmanes de preocupacions, estàs veient la llum al final del túnel i això et fa sentir allibera’t. En el terreny de l’amor, aposta pel romanticisme i deixa’t portar. 

PEIXOS 
Hi has donat moltes voltes i al final has pres una decisió. Tot i que algunes persones intentaran fer-te canviar d’opinió, ningú et convencerà del contrari. Estàs deixant enrere pors irracionals.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: