Logotip de Adolescents.cat

Aquests dos famosos anuncien que han posat fi a la seva relació

per Redacció, el 5 de gener de 2023 a les 06:00
No queda cap dubte de què l'any 2022 ha estat l'any de les ruptures. El Piqué i la Shakira, el Risto i la Laura Escanes, l'Aitana i el Miguel Bernardeau... però hi va haver una altra ruptura de dos artistes que es va mantenir oculta: el Flavio i la Samantha.

Tots dos es van conèixer durant el programa d'Operación Triunfo i el seu amor va sorgir dins l'acadèmia. A diferència de l'Amaia i l'Alfred, ells no ho van voler ocultar en cap moment. En diverses ocasions es va poder veure a la Samantha parlant del tema i, fins i tot, van tenir una cita dins l'acadèmia, on van sopar junts i sols.


Quan van sortir de l'acadèmia d'OT, van anar a viure junts a Madrid i tres anys després han posat fi a la seva relació. Així ho han volgut anunciar:
 
Com expliquen, la ruptura es va produir fa uns mesos, però la seva relació és molt bona. Demanen si us plau que ningú intenti espatllar la seva relació dient mentides. "A causa de tots els missatges d'odi cap a nosaltres, els nostres amics i els nostres familiars, hem decidit tant Flavio/Sam com jo aclarir que des de fa uns quants mesos no estem junts. La relació entre tots dos és immillorable, no embruteu inventant ximpleries. Gràcies, us estimem", van comunicar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: