Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 7 i 8 de gener

per Redacció, el 7 de gener de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
Àries: Pots tenir la sensació que tothom està en contra teu, i aquesta desconfiança pot afectar les teves relacions amb els que t'envolten. No et tanquis tant o t’acabarà passant factura. Moment de sort: diumenge a la tarda. 

Taure:  T'atraurà l'aventura i voldràs fer coses diferents de les que feies fins ara. Però controla aquesta força abassegadora o et pot portar problemes. Si algú t'atreu, aposta primer per l'amistat; l'amor arribarà després. Moment de sort: tot el diumenge.

Bessons:Els Bessons tindreu un cap de setmana força positiu. Sentiràs la seguretat que tot anirà bé i la il·lusió dels nous projectes. A més, et felicitaran per la feina feta i això et farà estar orgullos/a de tu mateix/a. Moment de sort: diumenge a la tarda. 

Cranc: És el moment de deixar enrere totes les coses negatives i començar de zero. Comença a lluitar per ser qui vols ser. Intentar gaudir de la família, t'anirà bé! Bones energies amb Cranc. Moment de sort: tot el dissabte.

Lleó: Has d’intentar no prendre’t les coses tan seriosament, intenta ser més positiu! Si deixes que la teva intuïció et guiï, resoldràs un assumpte important amb èxit. Hi ha algú que intenta apropar-se a tu i ser alguna cosa més. Moment de sort: dissabte a la nit. 
 
Verge: És un bon moment per fer canvis amb èxit, si estàs pensant en modificar algunes coses. Concentra't fort en els teus desitjos, la teva força interior farà que es multipliquin i que apareguin moltes possibilitats perquè es puguin complir. Moment de sort: diumenge a la nit.  

Balança: És de moment de ser feliç i aconseguir allò que et fa tanta il·lusió. Has de reforçar el vincle amb una amistat important si no la vols perdre, aprofita aquest cap de setmana. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

Escorpí: Aquest cap de setmana els Esocprí prendreu una decisió important que pot influir molt en la vostra rutina. Tens sort amb les relacions personals, sobretot amb Peixos i Aquari. Moment de sort: dissabte a la nit.   

Sagitari: Fer les paus amb tu mateix i perdonar-serà el primer pas per recuperar l'estabilitat emocional i per estar bé amb els que t'envolten. Vigila amb els secrets, hi ha una persona que els vol utilitzar en contra teva. Moment de sort: diumenge al migdia. 
  
Capricorn:  Els Capricorn amb parella viureu un cap de setmana força romàntic, els que no en teniu veureu noves oportunitats, especialment amb Taure o Verge. Confia en la destí, que té sorpreses meravelloses per a tu. Moment de sort: dissabte a la tarda.

Aquari:  Els Aquari estareu molt romàntics aquest cap de setmana amb ganes de mirar pelis o sèries d'aquest estil i escoltar en bucle la mateixa cançó. Aprofita per estar amb tu i reflexionar, t'esperen sorpreses molt bones! Moment de sort: dissabte a la tarda.

Peixos:  Tindràs ganes de divertir-te i de conèixer gent nova... Prendràs decisions encertades i creixeràs davant els reptes. Si alguna cosa t'inquieta de la teva vida amorosa, aquest cap de setmana tindràs l'oportunitat de solucionar-ho. Moment de sort: dissabte a la tarda.  





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: