Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 4 al 10 de gener

per Redacció, el 4 de gener de 2023 a les 10:37
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (2/5)
La teva relació amb aquesta persona especial millora per moments. Potser només sou amics o et penses que només esteu de “rotllo” però aquesta setmana, tindreu una conversa molt reveladora. Vés amb compte: Algú es vol ficar dins la relació. No facis cas del que et diguin.

TAURE (3/5)
Aquest any nou et portarà moments molt intensos amb els teus familiar i amics però sobretot, amb una persona especial que ha aparegut recentment a la teva vida. No deixis que l’escepticisme et mantingui allunyat del que pot ser una relació prometedora. Color: Vermell.

BESSONS (4/5)
Hi ha coses que et posen nerviós/a i quan t’acostumes al fet que tot vagi com t’agrada, et costa molt entendre altres maneres de fer. Aquesta setmana, hauràs de recordar que aquesta persona que estàs coneixent ara no té res a veure amb el teu/va ex. Consell:  Sigues pacient. 

CRANC (3/5)
Comença un nou any i per això, és important que tinguis clar aquest propòsit si vols que la teva vida amorosa millori: sigues més generós/a. Si vols que les relacions prosperin, has de posar més de la teva part i ser tu qui fa el primer pas. Connexió especial amb: Cranc i Escorpí.   

LLEÓ (2/5)
Aquesta serà una bona setmana per l’amor. Si tens parella, sentiràs que el millor està per arribar i així li demostraràs. Si no tens parella, hi ha algú del teu voltant, potser algú que acabes de conèixer, que et farà sentir molt especial. Consell: tingues un detall per reis.

VERGE (3/5)
Et sentiràs molt confiat/da i sobretot, molt segur/a de tu mateix/a. Aquesta energia que desprendràs, serà un gran magnetisme per atraure a tothom que es creui amb tu. Consell: aprofita aquesta confiança per potenciar el teu atractiu personal i parlar amb el teu crush.

BALANÇA (3/5)
Si una cosa has d’aprendre de les teves relacions, és que no pots prometre allò que no pots complir. Algú et posarà entre l’espassa i la paret i et demanarà un gest per part teva. Consell: Vigila amb allò amb que et compromets perquè si no ho fas, les conseqüències seran pitjor.

ESCORPÍ (3/5)
Potser per les vacances de Nadal o perquè heu parlat més, però la veritat és que cada vegada et sents més a prop de la persona que t’agrada. Consell: No perdis el contacte i aprofita aquests dies que queden per fer algun pla. Serà l’empenta que us fa falta per sincerar-vos.

SAGITARI (3/5)
Les rutines s’han de trencar i per això, per evitar que aquests dies de vacances no semblin tots iguals, hauràs d’utilitzar la imaginació per fer plans nous. Has de crear noves situacions perquè la vostra relació evolucioni, tan si ara sou amics com si ja és la teva parella. Color: Vermell.

CAPRICORN (4/5)
No tot depèn de tu, però a vegades, sí que tens l’oportunitat de fer més per demostrar-li a aquella persona, que t’agrada. Fa molts dies que parleu i comences a estar impacient però hauràs de fer el pas si vols que s’adoni què vols realment. Dia de la sort: Divendres. 

AQUARI (3/5)
Per fi t’adonaràs que hi ha una persona del teu voltant que resulta tòxica per la teva relació. T’agrada algú i els seus consells no eren els millors... de seguida que ho descobreixis, veuràs com avançar en una relació que fins ara estava parada. Connexió especial amb: Balança.

PEIXOS (3/5)
Les festes sempre t’han agradat i per això, aquests dies estàs més optimista. Si tens parella, viureu un moment molt intens que t’enamorarà. Si estàs solter/a, algú et sorprendrà. Vés amb compte: no confonguis una opinió diferent de la teva per la incomprensió.  

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: