Logotip de Adolescents.cat

Tornen a estar junts aquests dos famosos?

per Redacció, el 4 de gener de 2023 a les 09:42
Tamara Falcó i Íñigo Onieva s'han reconciliat tres mesos després d'haver-ho deixat. La parella es va separar el setembre de 2022, després de la filtració d'unes imatges de l'empresari fent-se un petó amb una altra noia en un festival musical.

Pel que sembla, la parella ha decidit donar-se una segona oportunitat, tot i que Tamara Falcó havia assegurat que no hi tornaria. Una notícia que no ha deixat indiferent el seu entorn. El de l'empresari no s'ha volgut pronunciar, però el d'ella sí.


Isabel Preysler, mare de Tamara Falcó, no veu amb bons ulls la reconciliació. Qui tampoc ho veu bé és Julio José, un dels seus germans: "Ella es mereix un home que no sigui així de descarat", va assegurar després que ho deixessin.

 

Segons assenyalen diversos mitjans, Tamara Falcó i Íñigo Onieva haurien començat a veure's a finals de novembre i les festes de Nadal haurien servit per acabar-los d'apropar. De fet, hi ha diverses fotografies de tots dos junts durant el mes de desembre.

[/ficentrareport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: