Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 4 de gener de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Anava al cotxe amb els meus pares i la meva àvia. Estava carregant el mòbil i em vaig posar a buscar a Twitter la famosa foto del Marcel Paris. Total, que em va aparèixer un vídeo porno i li vaig donar a veure, però jo anava amb el volum al mínim, però es veu que com anava amb el mòbil endollat ​​al cotxe el mòbil se'm va connectar al CarPlay i l'àudio se sentia a tot el cotxe. Al principi ni me'n vaig adonar perquè estava força fluix el volum i vaig trigar a treure'l, però quan vaig començar a escoltar gemecs gairebé em moro.

Noia, 17 anys
Farà uns mesos vaig anar a una festa, ens vam emborratxar moltíssim i vam acabar 5 ties en un "cuarto oscuro" liant-nos. Li vaig dir al meu nòvio que tot va ser fruit d'un joc i que no era important, a part que jo era hetero. El cas és que des d'aquell cop em cunden mes les ties i no sé si dir-li perquè si jo fos bisexual el que va passar podria considerar-se infidelitat i no vull que s'enfadi o em deixi.

Noia, 16 anys
Un dia estava dins la piscina de me casa sola, però estava la meva família fora al pati a les tumbones. Jo estava horny sense raó i em vaig fer dits dintre la piscina amagant-me darrere un matalàs inflable.

Noi, 17 anys
La meva millor amiga té nòvio, sempre havíem tontejat una mica, però un dia després de classe mentre recollia les coses em va tocar el paquet. Ens vam quedar sols i vam follar molt heavy sobre una de les taules de l'aula.

Noia, 15 anys
Des de petita toco la guitarra, el tema és que ho vaig deixar molt temps i ara la torno a tocar. Al principi el que feia era només tocar cançons vàries, però un dia vaig començar a apuntar lletres i ritmes de cançons. La cosa és que les escric en anglès perquè em sento més còmode (ja que la música que escolto és en anglès) i a vegades em sento tonta per fer-ho en un idioma que no és el meu natiu. Però això no és el pitjor, és que les escric sobre una noia de la meva classe que m'agrada i ja tinc tres cançons sobre ella. No li he dit a ningú el faig, per això ho escric aquí.

Noi, 18 anys
Un dia estava a classe avorrit i vaig demanar per anar al lavabo. El d'alumnes estava tancat així que vaig anar a veure si el dels profes estava obert (i sí que ho estava). Vaig entrar i vaig sentir gemecs (en plan de plaer), vaig entrar al lavabo del costat i em vaig fer una palla mentre escoltava al profe de mates i la de física.

Noia, 15 anys
Jo tinc una "amiga". El problema d'aquesta "amiga" és que sembla que no es dutxa i fa molta pudor. A vegades, fem alguna broma amb la meva altra amiga. Però l'altre dia va sobrepassar els límits, quan es va asseure al meu cantó, em van venir arcades de l'olor que desprenia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: