Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 3 de gener

per Redacció, el 3 de gener de 2023 a les 09:29
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Vigila amb el que dius perquè avui no tens el dia i pot ser que no et sàpigues expressar bé. De vegades et deixes portar massa per les emocions i no mesures les teves paraules. 

TAURE 
A poc a poc aconseguiràs la tranquil·litat que tant necessites. Dedica el dia a alguna persona que estimis, això enfortirà el vostre vincle i et farà sentir recolzat.

BESSONS 
Tindràs un dia ple de sorpreses i això farà que t’animis després d’uns dies d’alts i baixos. Ara bé, no et relaxis ni et fiïs de tot el que et diuen perquè podries tenir problemes. Tens bona relació amb els Bessons i els Escorpí. 

CRANC
Procura prendre les decisions amb el cap fred, perquè últimament estàs sent molt impulsiu/va. Avui algú se't posarà en contra sense motiu. Deixa que el temps passi i s'acabarà sabent la veritat.

LLEÓ 
És un bon moment per començar noves relacions. Avui et sentiràs amb moltes ganes de fer coses, però no et passis o acabaràs sense energies i fent el que volen els altres en comptes del que vols tu. 

BALANÇA 
Vigila amb assumir responsabilitats innecessàries. Si creus que et volen fer treballar més del compte, sigues clar, rebràs més suport del que esperaves. 

VERGE
Cultiva les teves relacions personals i reprèn el contacte amb gent que potser tens una mica abandonada. Descobriràs una cosa que no t'imaginaves i t'inquietarà. 

ESCORPÍ 
Estàs fart d'aguantar les contestacions d'un amic/ga i avui li plantaràs cara. Escoltar música t'anirà bé per relaxar-te i posar la ment en blanc. 

SAGITARI 
Aprofita l'energia que sents aquests dies per desbloquejar un tema que et fa mandra, però que saps que és necessari tractar. Vigília amb les despeses, últimament t'estàs passant.

CAPRICORN 
Hauràs de començar a posar límits amb algú que s'està passant. Ets una persona molt tolerant, però hi ha coses que no s'han d'aguantar. En els estudis, hauràs d'assumir una tasca que havies estat ignorant. 

AQUARI 
Fa dies que reflexiones sobre una persona, però no arribes a cap conclusió. Deixa't aconsellar per algú que la coneix molt bé perquè podria fer-te veure les coses des d'un altre punt de vista. 

PEIXOS 
Esforça't i organitza't més i ho aconseguiràs. Estàs desmotivat i això fa que et sentis bloquejat. Centra't i trobaràs l'energia que et fa falta. En les relacions, hi ha algú que es vol apropar a tu, però amb la teva actitud l'estàs allunyant.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: