Logotip de Adolescents.cat

L'actor Jeremy Renner, en estat crític

per Redacció, el 3 de gener de 2023 a les 09:11
L'actor Jeremy Renner es troba en estat crític a causa d'un accident relacionat amb les condicions meteorològiques severes provocades per la neu a la zona on viu. Conegut pel seu personatge de Hawkeye a les pel·lícules de Marvel, Renner "es troba estable" dins la gravetat de les seves ferides. Segons ha explicat un portaveu de l'actor, la seva família és amb ell a l'hospital on està ingressat. 

Els mitjans locals han informat que l'accident de Jeremy Renner s'ha produït en una situació difícil a nivell meteorològic. Segons declaren, l'actor de 51 anys hauria fet servir un vehicle pesat per intentar retirar la neu als voltants de la seva propietat i, en aquestes circumstàncies, hauria patit l'accident que li hauria provocat greus ferides. 

  Més d'un metre i mig de neu s'ha acumulat a la zona de Nevada on té casa seva. El mateix Renner havia mostrat a les seves xarxes socials quina era la situació meteorològica al voltant de la seva propietat en els darrers dies, amb vehicles sencers coberts per la neu. No es pateix per la seva vida, però Renner pot veure modificat el seu calendari de rodatges, promocions i altres produccions de cinema i sèries en els pròxims mesos.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: