Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 2 de gener de 2023 a les 11:55
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 



Versió sense playbuzz

Noia, 18 anys
Ens vam començar a portar a finals d'abril i ràpidament t'has convertit en una de les persones amb qui més confio. A principis de curs vaig tenir por de pillar-me de tu i em vaig distanciar una mica. Després vaig pensar que no passaria, que jo només et veia com un amic. Però últimament dubto i la veritat és que també em fas dubtar si tu sents alguna cosa. No crec que llegeixis això, però si ho fessis i et sents identificat diga'm alguna cosa, crec que no soc capaç de treure't el tema😅

Noia, 17 anys
Fa un any i mig que ens coneixem de classe pero quasi no hem parlat. T'he obert moltes vegades per preguntar coses de classe que eren òbvies perquè volia que em parlessis però em fa por fer un pas més. Et miro a classe i tu també em mires, espero que sigui pel mateix motiu.

Noia, 15 anys
És un noi que conec de campaments i altres sortides, és d'Igualada i el seu nom comença per G, feia molt que no ens veiem i fa uns dies vam tornar a parlar i em va encantar, espero que ho vegis. PD: el meu nom comença per J.

Noi, 15 anys
Jo sóc de Sabadell i tu crec que no, però sé que estudiem a la mateixa escola. Ets una patinadora artística de primera, vas anar a un campionat mundial a Argentina i et va anar molt bé. M'agrades tot i que el problema és que tu vas a segon de batxi i jo a quart, tampoc crec que llegeixis això, però si alguna amiga teva ho fa molaria que t'ho enviés. Per acabar, dir que sóc un bastant alt (el que més de la meva classe) i porto els cabells molt curts.

Noia 16 anys
Fa més o menys un any em van operar del braç per una lesió. Jo estava a la sala d'espera de l'hospital per una revisió quan vas passar amb el braç enguixat. No sé la teva edat ni el teu nom, i ni me'n recordo de la teva cara, però em vas deixar bocabadada. Ara sovint penso en tu i en el que vaig sentir aquell dia.

Noia, 16 anys
Estic pilladíssima d'un noi, però és més gran que jo. Ens veiem tots els divendres. Creuem mirades i somriures moltes vegades, però no sé si vol alguna cosa. A mi m'agrada molt, però no puc preguntar-li ni dir-li res per no cagar-la. El seu nom comença per M, no crec que ho vegi, però no perdo res.

Noi, 16 anys
Ets una noia baixeta, vius a 30 min en cotxe. Portem quasi un any sent amics i tenim una connexió molt gran. Crec que tu sents alguna cosa per mi, però no t'ho vull en dir en persona encara. Sé que tens nòvio, però és que si no ho dic exploto. Els nostres noms comencen per la L.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: