Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 2 al 8 de gener

per Redacció, el 2 de gener de 2023 a les 09:39
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 



Versió sense playbuzz

ÀRIES 
T'espera una setmana complicada, Àries. Tindràs més feina de l’esperada i no sabràs gestionar bé l’estrès. Intenta no tenir una actitud autoritària i digues les coses bé o els problemes se t’acumularan. De fet, a causa de la teva actitud, podries tenir certs malentesos amb persones a qui estimes molt. En el terreny sentimental, totes les confusions actuals es deuen a falta de comunicació. Ets una persona molt expressiva, però de vegades et costa ser sincer i dir el que penses. Només així marcaràs la diferència. Dia de la sort: 5.
 
TAURE 
Et convé dedicar aquesta setmana a reflexionar i a fer balanç: quins són els teus objectius i que és allò que vols allunyar de la teva vida. Últimament, dones moltes voltes a un error que vas cometre. Et toca ser realista, acceptar perquè et vas equivocar i actuar perquè no es torni a repetir. En les relacions familiars i sentimentals, millorarà la comunicació i la convivència per la bona influència astral. És moment també de renovar-se, així que si tenies previst provar coses noves, ara és el moment. Dia de la sort: 7. 
 
BESSONS 
Algú del teu entorn sent enveja i pot posar en dubte les teves habilitats. Demostra amb fets que s’equivoca i intenta no enfrontar-t’hi amb paraules. Centra’t a donar el millor de tu i la recompensa acabarà arribant, encara que no sigui de manera immediata. En l'amor pots tenir una sorpresa: descobriràs que algú que t'agrada des de fa temps té més interès del que et penses en tu. Això et farà recuperar velles il·lusions. Dia de la sort: 2. 
  
CRANC
Has de continuar treballant en la teva autoestima i a augmentar la confiança en tu mateix, és el que et donarà l’empenta que necessites per resoldre certs temes. Aquesta setmana, estigues especialment atent als senyals, perquè podrien guiar-te a l’hora d’escollir un camí a un altre. Pel que fa a l’amor, procura improvisar i deixar-te portar. No sempre és bo tenir-ho tot estructurat i planifica’t. Deixa que sigui l’altra persona qui prengui certes decisions i allibera’t d’aquesta càrrega. Dia de la sort: 3. 
 
 
LLEÓ
Et sents estancat i no saps què fer per avançar. Has de relaxar-te una mica i intentar calmar la teva veu interior que sempre t’exigeix més. El reconeixement d’algú pels teus assoliments, t’ajudarà a tranquil·litzar-te i et farà tenir més confiança en tu mateix. Pel que fa a les relacions personals, estàs tenint més conflictes dels habituals. Potser és perquè estàs especialment irritable i et costa controlar les teves emocions. Procura gestionar-ho millor, perquè hi ha algú a qui se li està acabant la paciència. Dia de la sort: 5. 
 
VERGE 
Ha arribat el moment d'analitzar la teva situació i marcar prioritats. No et serà senzill, però és l’única manera per aconseguir el que t’havies proposat. És important que no t’apartis del pla previst, perquè tens tendència a agafar dreceres que després no et porten on volies. En el terreny sentimental, si estàs en una relació estable, et tocarà decidir si et compromets més o si els teus dubtes no t’ho permeten. Si no tens parella, és moment de centrar-te en una persona. Jugar a dues bandes et podria dur problemes. Dia de la sort: 6. 
 
 
BALANÇA 
Aquesta setmana hauràs de controlar el teu caràcter, Balança, perquè el teu estat d'ànim es veurà afectat per una conjunció astral, que et provocarà canvis sobtats d'humor. Ves molt amb compte, sobretot en l’àmbit dels estudis, perquè podries fer enfadar a algú que no et convé gens tenir en contra. En les relacions personals, procura alliberar el teu malestar expressant les teves preocupacions. Dir el que sents i el que et passa, et farà sentir molt millor i trobaràs suport emocional. Posa molta atenció als canvis que es van produint al teu voltant. Si saps enfocar-los seran molt positius. Dia de la sort: 2. 
 
ESCORPÍ 
Estàs desitjant un canvi que encara no ha arribat i això fa que et costi centrar-te. Has de tenir una mica de paciència i mantenir la ment ocupada. No serveix de res donar voltes a una cosa que no ha passat i que potser triga un temps a succeir. En el terreny sentimental, fes servir aquesta setmana per analitzar la teva situació: què sents i quin rumb vols agafar. Has de tenir les coses clares abans de fer qualsevol pas. Per tant, encara que et faci certa mandra, et toca reflexionar. Dia de la sort: 4. 
 
SAGITARI 
Sents que necessites un canvi. No es tracta de deixar enrere el que tens, sinó de començar a buscar coses noves que et facin sentir més realitzat. Et tocarà sortir de la teva zona de confort, però l’esforç valdrà la pena. En l'amor estàs indecís, no saps exactament el què vols i això t’impedeix avançar. Hi ha algú a qui no et pots treure del cap, això no obstant, no saps si és la persona adequada per tu. Potser és el moment de donar-li una oportunitat i esvair certs dubtes. Dia de la sort: 6.
 
CAPRICORN 
Aquesta setmana totes les portes se t'obren, Capricorn, i t'adonaràs que no hi ha res que no puguis fer. Això et farà estar especialment motivat i t’ajudarà a connectar amb algú que tindrà més importància de la que et creus. Estàs en un moment de creixement personal i les persones del teu entorn ho noten. Això et podria fer tenir certes discrepàncies amb algú que no està evolucionant al mateix ritme. No t’hi enfrontis. En l’amor, consolidaràs vincles. Serà una setmana molt passional. Dia de la sort: 7. 
 
AQUARI 
Encara que aquesta visió negativa de les coses sembla no voler abandonar-te, pensa que la situació que estàs vivint és temporal i que tot acaba passant. La realitat no és tan negra com la veus i algú del teu entorn intentarà ajudar-te a canviar de punt de vista. En l'àmbit sentimental, potser en la teva relació de parella hi ha problemes, però també hi ha molt d'amor i això et genera sentiments contradictoris. Si estàs solter/a, és un bon moment per apropar-te a la persona que t’agrada. Podria estar esperant que tu fessis el pas. Dia de la sort: 2.
 
PEIXOS 
Ha arribat el moment de posar punt final a aquest estat de nostàlgia que t'envaïa últimament, Peixos. És hora d’enfrontar-te a certs sentiments del passat i reconduir-los o et quedaràs encallat. Aquesta setmana els astres et somriuen i això podria ajudar-te a superar aquesta etapa que potser va arribar a causa d'un problema sentimental. En l'amor has anat a la teva, influenciada per qüestions que no tenien a veure amb les teves relacions. Ha arribat el moment de centrar-te si no vols que l’altra persona se senti abandonada. Dia de la sort:4. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: