Logotip de Adolescents.cat

Quants diners cobra un influencer espanyol? Aquest famós creador de contingut revela els seus guanys

per Redacció, el 30 de desembre de 2022 a les 10:42
Es calcula que només a Espanya hi ha 1,56 milions d' influencers a Instagram, considerant que algú amb més de 1.000 ja ho és. A TikTok el número disminueix a menys de la meitat (600.000) i a YouTube baixa fins al 42.000.

Ara bé, no tots ells es poden guanyar la vida com a creadors de continguts. I és que, els preus que et paguen les marques varien (i molt) en funció dels followers i també de l'engagement.


Aquests són alguns dels temes que Jonan Wiergo ha tractat a The Fitzgerald Podcast. En l'entrevista l'infuencer, que compta amb més de 580.000 seguidors, ha volgut parlar clar sobre la seva feina i també sobre els diners que guanya.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🐭PAULA GONU (@paulagonu)




"L'any passat vaig guanyar més de 200.000 euros, però si arribo a dir que sí a totes les marques, hagués superat el mig milió tranquil·lament", ha dit el creador de continguts durant l'entrevista. En aquest sentit ha remarcat que les tarifes varien en funció del client i que no sempre cobra el mateix.

De fet, hi ha algunes campanyes que són sense cost: "A vegades faig coses directament gratis, per fer-li el favor a algú".

Jonan Wiergo ha defensat la professió d'influencer i ha afirmat que els preus que els paguen no li semblen desmesurats.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jonanwiergo



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: