Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 30 de desembre

per Redacció, el 30 de desembre de 2022 a les 09:38
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
La setmana acaba i s'apropa un Cap d'Any que et fa il·lusió. Sembla que a poc a poc has anat trobant l'estabilitat que buscaves i la teva vida íntima ja no és una muntanya russa d'alts i baixos. Aprofita el dia d'avui per centrar-te en totes les coses bones que t'han passat aquest 2022 i si creus que no has estat prou agraït amb algú, fes-li saber. Molta connexió amb els signes de foc.

TAURE
La sort et somriu, des del punt de vista planetari, però si vols que tot surti com desitges has de ser prudent i actuar tenint cura del que dius. Aquest any has despertat l'enveja d'una persona i això fa que estigui més a la defensiva. No t'ho prenguis com una cosa personal i simplement ves a la teva. Vigila amb els signes d'Aire, perquè ara mateix no són un bon suport.

BESSONS
Aquest 2022 has aconseguit alguns dels propòsits que t'havies marcat i també has viscut experiències que no creies que viuries. No t'acomodis i continua lluitant, perquè el que has guanyat ho podries perdre de pressa si no vas amb compte. Amb l'amor, serà un dia d'emocions intenses i de confessions inesperades. Tindràs una connexió molt forta amb un signe de Terra.

CRANC
El passat és necessari i també molt útil quan es canalitza bé, avui però corres el perill d'utilitzar els records en contra teva. Vigila i no et quedis estancat rememorant moments que ja no tornaran, perquè et pots fer mal a tu mateix. Hi està havent canvis en la teva vida i això et fa por, però buscar refugi en els records no és cap solució. T'espera una etapa feliç. Confia.

LLEÓ
Ara que l'any és a punt d'acabar-se, sents la necessitat de renovar energies i d'apartar-te de persones que són una càrrega i que no et fan bé. Aquesta sensació et farà prendre decisions contundents i avançar cap a nous camins. Vigila amb les paraules d'algú que et va importar, perquè podria intentar manipular-te. Fes-te cas a tu mateix.

VERGE
El teu perfeccionisme fa molt difícil que puguis arribar a sentir-te satisfet o a gaudir totalment del que has aconseguit. Avui deixa que siguin els altres els qui valorin els teus punts forts i els teus mèrits i queda't amb les seves paraules. Aquest 2023 has d'aprendre a apreciar més les teves qualitats. Molt bona connexió amb els Sagitari.

BALANÇA
Avui estaràs molt més predisposat a deixar-te portar per l'esperança. Hi ha una persona que fa que el futur t'il·lusioni. Viu i gaudeix d'aquest moment amb intensitat. Procura acabar el 2022 sent sincer i no guardant-te més els sentiments. Expressa't per canviar les coses a millor. Molta connexió amb els Lleó.

ESCORPÍ
Avui les circumstàncies faran que hagis de triar entre dos camins diferents. No et refiïs de les aparences ni tampoc d'opinions enganyoses. És molt important que facis cas al teu cor i segueixis la teva intuïció. T'hauràs de treure l'escut que acostumes a portar i hauràs de mostrar les teves emocions si vols agafar el camí correcte.

SAGITARI
Avui et costarà estar centrat perquè el teu cap estarà ocupat amb preocupacions sobre el futur. Saps que ara mateix no pots solucionar cap de les inquietuds que tens, per tant, et toca esperar i veure com es resolt tot. En l'amor, rebràs una sorpresa que et farà molta il·lusió. Tindràs una connexió molt forta amb els Verge.

CAPRICORN
Necessites descansar i deixar de banda les teves ambicions per unes hores. Aquest 2022 has estat poc per alguns amics i familiars i et toca recuperar el temps perdut. Hi ha persones que t'aprecien molt, fes-los saber que tu també i no et mostris fred. Una persona d'un signe de foc, et farà una confessió inesperada.

AQUARI
És molt probable que avui tinguis un disgust. T'il·lusiones molt fàcilment i això fa que de vegades vegis les coses (i les persones) des d'una perspectiva poc realista. La part bona és que descobrir la veritat et farà prendre decisions encertades. Busca el suport en els signes d'aire.

PEIXOS
De vegades et preocupes de manera excessiva per les coses i avui ho tornaràs a fer. Per sort, l'ajuda d'algú t'ajudarà a calmar-te i a sentir que tens la situació molt més controlada. En l'amor, t'estan reclamant atenció i no saps com afrontar-ho...si no et ve de gust tenir certs gests, potser és millor que et replantegis les coses. Bona connexió amb els signes de Terra.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: