Logotip de Adolescents.cat

Polèmica i una baralla en una discoteca: què ha passat amb Froilán, el nebot del rei?

per Redacció, el 29 de desembre de 2022 a les 08:45
Felipe Juan Froilán, nebot del rei Felip VI, ha estat notícia aquests últims dies després que se l'involucrés en una baralla davant una discoteca. Tot va començar quan el dimarts 27 de desembre, El Confidencial publicava una notícia en la qual assegurava que el nebot del rei havia participat en una baralla amb navalles davant el local Vandido a Madrid.

Un dels seus amics hauria patit una ferida d'arma blanca de 2,5 centímetres i hauria d'haver estat atès.


Després de dies de silenci, Froilán s'ha pronunciat i ha desmentit que ell participés en aquest conflicte. "Jo era a la porta de la discoteca quan va passar una cosa i ara em volen involucrar a mi, com si jo tingués res a veure amb una baralla" ha escrit. "Jo, si soc alguna cosa, soc una víctima. I ni això. Soc un testimoni del que ha passat", ha assegurat.

Froilán, de 24 anys, és el fill gran de la infanta Elena i el seu exmarit, Jaime de Marichalar, que tenen una altra filla, la seva germana Victoria Federica.


Després d'haver provocat diverses polèmiques, va estar un temps apartat del focus mediàtic, però diferents incidents en aquests últims mesos han fet que torni a estar al punt de mira.

Per exemple, durant la pandèmia va ser notícia per saltar-se les restriccions sanitàries i el mes de juliol passat també protagonitzar diverses portades. El motiu? Va haver d'abandonar la discoteca Opium de Marbella, on se celebrava el seu aniversari, després que hi hagués un tiroteig en un reservat. Cinc persones van resultar ferides.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: