Logotip de Adolescents.cat

Horòscop especial 2023

per Redacció, el 31 de desembre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Pels Àries, la primera part de l'any serà la clau. Abans que Júpiter abandoni la teva constel·lació, intenta prendre la iniciativa i donar forma als teus projectes. Si no deixes que les teves pors et dominin, algunes de les teves il·lusions es faran realitat.

Pel que fa a l'amor, si encara no li has confessat a aquella persona especial el que sents, els primers mesos de l'any són el teu moment. Amb Venus i Mercuri transitant pel teu signe, tindràs la sort de part teva.

Vigila amb els Lleó, perquè podries emportar-te una decepció.

TAURE
La millor època de l'any la viuràs a la primavera, ja que diversos planetes passaran per la teva constel·lació i això et farà estar molt més comunicatiu i assertiu. Aquest 2023 és important que surtis de la teva zona de confort: si ho fas tindràs oportunitats que no t'esperaves que t'arribarien.

En l'amor la teva relació millorarà si ets capaç de deixar enrere certes idees i creences que t'has anat creient al llarg dels anys i que saps que no són del tot certes. Innova i atreveix-te a deixar-te emportar.

Tindràs bones energies amb els Bessons.

BESSONS
Els moviments planetaris t'afavoreixen i això farà que tinguis sort en diversos aspectes de la teva vida. Si estàs pensant a iniciar una nova relació, la millor època de l'any per a fer-lo és abril, ja que Venus passarà per la teva constel·lació aquest mes. Això sí, ves amb compte a l'hora de confiar en els altres...no ho donis tot a la primera i analitza bé les persones i les situacions.

En l'amor, aquest 2023 és molt probable que una persona es converteixi en algú molt especial per a tu. De fet, deixaràs enrere fantasmes del passat i et centraràs en el present.

Tindràs molta connexió amb els signes de Terra,

CRANC
Tindràs l'oportunitat d'arreglar problemes que estaven encallats i et trauràs un pes de sobre. A la primavera Venus i Mercuri t'aportaran força i serà un moment ideal per expressar els teus sentiments i desitjos.

En l'amor, podries tenir algunes decepcions. Descobriràs una part d'algú que encara no havies vist i no t'agradarà. Això t'obligarà a prendre decisions que et costaran i que no et seran fàcils d'assumir.

Ves amb compte amb els signes d'Aire.

LLEÓ
El 2023 estarà ple de canvis i depèn de tu decidir cap a on vols tirar. Aquest any sents que t'has deixat de banda i necessites recuperar el temps perdut. Pensa't molt bé amb què, i sobretot amb qui, vols invertir la teva energia.

En l'amor, has de ser més analític i no deixar-te guiar tant per la impulsivitat, perquè després te n'acabes penedint. És probable que comencis l'any amb algú especial, però les coses podrien complicar-se de manera ràpida.

Els signes d'Aigua i Aire poden ajudar-te aquest any

VERGE
El 2023 serà un any de creixement personal. Hauràs de superar certs obstacles i no serà un inici d'any senzill. Tot i això, aconseguiràs imposar-te als reptes i t'emportaràs lliçons que et serviran per tota la vida. Aquest 2023, hauràs d'estar alerta durant el tercer trimestre, ja que tindràs Mercuri retrògrad en el teu signe. Això et pot aportar inestabilitat i malentesos.

En l'amor, aquest 2023 sentiràs que estàs al costat de la persona adequada i això et farà comprometre't sense por.

Vigila amb els signes de foc, perquè et poden confondre.

BALANÇA

El 2023 et somriu en les relacions personals. Crearàs nous vincles i n'enfortiràs de vells. En general, et sentiràs molt estimat per les persones que t'envolten i aquesta felicitat i confiança en tu mateix et portarà a deixar-te a anar més i a descobrir noves facetes que tenies guardades.

En l'amor, algú et retornarà la il·lusió i sentiràs amb molta intensitat. Hauràs de procurar que les males experiències del passat no et condicionin.

Estaràs molt connectat amb els signes de Terra,

ESCORPÍ
Tindràs sort en diversos aspectes de la teva vida, però especialment en el relacionat amb la família. Pel que fa a les amistats, aquest any t'adonaràs d'amb qui pots comptar i amb qui no. Seràs més selectiva i deixaràs de banda algunes persones...tot i que et costarà, a la llarga serà una decisió positiva.

En l'amor, viuràs diversos canvis i hi haurà noves oportunitats. És moment d'escoltar el teu cor i fer el que sents sense deixar que les teves inseguretats et dominin.

Molt bona connexió amb els signes de Terra.

SAGITARI
Aquest any t'adonaràs de com és d'important comunicar-te. Aprendràs a expressar amb més claredat el que sents i també a dir-ho de manera més assertiva, ja que de vegades fereixes els altres sense voler. És important que aquest 2023 continuïs treballant per trobar l'equilibri emocional, ja que només així podràs prendre decisions encertades.

En l'amor, serà un any d'estabilitat en què faràs més forts certs llaços. No voldràs canvis i faràs el possible per mantenir les coses tal com estan.

Bona connexió amb els signes de Foc.

CAPRICORN
Aquest 2023 viuràs canvis, sobretot vinculats amb l'àmbit de les relacions. Hauràs de fer front a la distància d'algú a qui estimes i no et serà fàcil, però les teves amistats t'ajudaran a portar-ho millor. Aquest any també t'arribarà una oportunitat per fer un gir a la teva carrera acadèmica o professional i hauràs de valorar quin camí agafar.

En l'amor, les teves relacions es reforçaran i no tindràs gaires alts i baixos. Això sí, hauràs de dedicar més atenció a una persona si no vols que s'allunyi de tu.

Vigila amb els signes d'Aigua, perquè et faran experimentar sentiments contradictoris.

AQUARI
Serà una època de canvis, ja que durant gran part de l'any Plutó es trobarà a la teva casa. Tindràs la necessitat de fer coses diferents i d'afrontar certs problemes i això et farà evolucionar. Ara bé, cal que els canvis que facis internament també els mostris, perquè si no la gent del teu entorn no canviarà la manera en com et veu.

En l'amor, les teves emocions s'intensificaran i et notaràs molt connectat a algú. Vigila, però, i no deixis que aquests sentiments et controli perquè pots perdre de vista coses molt importants.

Els signes d'aire t'ajudaran.

PEIXOS
Aquest any expressaràs més el que sents i no et guardaràs tantes coses. Això potenciarà les teves relacions socials i també les farà canviar. La teva actitud molestarà a certes persones, però també despertarà l'admiració d'altres. No deixis que l'opinió dels altres, però, et faci canviar i segueix els passos que tu et marquis.

En l'amor, hi haurà inestabilitat. No estaràs centrada en aquest aspecte i això afectarà negativament les teves relacions sentimentals.

Vigila amb els signes d'Aire.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: