Logotip de Adolescents.cat

Diferents maneres d'estimular el punt G

per Redacció, el 28 de desembre de 2022 a les 10:24
Fa poc us explicàvem que s'havia posat a la venda un succionador diferent de la resta de joguines sexuals: el Womanizer OG, el primer succionador de punt G amb tecnologia Pleasure Air del món.
[intex1]
El punt G, com segurament ja sabeu, està situat entre uns 3 o 5 cm dins de la vagina, a la paret frontal, i és una de les zones erògenes que més plaer proporciona. A l'hora de començar a explorar-lo, el més senzill és introduir els dits índex i anular, amb el palmell de la mà cap amunt, fins a trobar una zona en la paret vaginal amb textura rugosa, similar a la del paladar de la boca. Just allà hi ha el punt.
 
Un cop localitzat, hi ha diverses maneres d'estimular-lo. I una de les més senzilles és amb els dits o amb postures sexuals. Us deixem amb alguns consells dels i les expertes de Platanomelón:

Cercles


Posa el dit índex damunt la zona G i mou-lo fent cercles. Ves augmentant la pressió a poc a poc per experimentar amb les sensacions. També pots dibuixar una O al llarg de tot el canal vaginal per veure en quin punt notes més plaer.

De costat a costat


Una altra bona manera d'estimular el punt G és movent els dits de costat a costat augmentat el ritme progressivament.

Postures sexuals


Una de les millors postures per estimular el punt G és la coneguda com The chandelier, és a dir, el canelobre. Aquesta posició permet assolir una major profunditat que d'altres i a més a més també facilita el frec dels genitals, augmentant l'excitació i el plaer.

En què consisteix? La persona que serà penetrada s'estira damunt una superfície plana. L'ideal és que és es posi dos coixins a la zona lumbar per tal de fer més còmode la postura. L'altra persona, de genolls, col·loca les cames de la seva parella a un costat i a l'altre del seu cos i la penetra –pot fer servir una joguina sexual- o l'estimula –fregant els seus genitals amb els seus-.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: