Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 28 de desembre al 3 de gener

per Redacció, el 28 de desembre de 2022 a les 09:20
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Ningú dubta de la teva capacitat per estimar perquè ets el millor amic/ga que algú pot tenir. Però tu ho tens clar? A vegades oblides el que vals i no expresses el que sents. En l’amistat això es tolera però en l’amor o t’ho creus i et comuniques, o no funcionarà. Dia de la sort: Dimarts. 

TAURE 
Aquesta setmana hauràs de controlar el teu geni perquè qualsevol cosa et farà saltar. Envolta’t dels amics i familiars. Deixa l’amor de banda perquè si petes, te’n penediràs. Consell: Dóna’t espai i fes una llista amb les teves virtuts per aprendre a valorar-te més i recuperar confiança. 

BESSONS
Valora a la gent pels fets i no per les sensacions que et transmeten o perquè “em cau bé”. Hi ha algú molt especial per tu que sempre ho ha donat tot i no li dones la importància que es mereix. Vés amb compte: Si te n’adones que has perdut a algú que t’estimava, ja serà tard.
 
CRANC 
Ha arribat el moment de donar-li la teva opinió a algú que tens a prop. En l'amor, no tot és previsible i quan passa, no pots deixar-ho escapar. Així que no perdis l'oportunitat. Consell: encara que en un principi no entrés dins els teus plans, fes el que realment et ve de gust i viu!

LLEÓ 
Hi ha molta gent que entra i surt de la teva vida però ets tu qui l’ha de viure. Dóna prioritat a qui realment vols i tanca els fronts oberts. Estàs sentint atracció per allò més complicat i això només et portarà que problemes. Consell: Pren-te el teu temps per estar sol/a i reflexionar.

VERGE 
Sempre ho esperes tot de tothom i no pots fer que la gent canviï. Deixa’t portar per les sensacions i quan algú tingui alguna cosa que no t’acabi de convèncer, passa d’ell/a abans que et tornin a enganyar. El que vols està a punt d’arribar així que obre bé els ulls. Dia de la sort: 2.



BALANÇA 

Segurament ets uns dels signes més romàntics i entregats de tot el zodíac i per això les teves expectatives sempre són molt altes. Deixa de donar-ho tot i fes que sigui l’altre persona qui s’ho curri. Si realment l’interesses, ho farà! Si no, no hauràs perdut el temps. Dia de la sort: 3. 

ESCORPÍ 
Centra’t en el present, en l’ara, i deixa de pensar en el que vas deixar de fer o dir o en el que faràs o t’agradaria que passés. Si ho vols, fes-ho ja, que no quedi com un desig. Aquesta setmana, hi haurà una senyal. Consell: Aprofita-la per fer el pas o pots perdre la oportunitat. 

SAGITARI 
No creus que el tema s’ha estancat? No pots quedar-te parat/da per res ni ningú quan realment tu sí que ho tens clar. Ha arribat el moment de prendre una decisió i actuar. Tens l’oportunitat d’atraure coses positives però tot dependrà de si fas o no el pas.  Dia de la sort: 30.

CAPRICORN 
Aquesta setmana per fi te n’adonaràs de qui val la pena i qui no. Sovint t’adaptes a relacions o persones que no són el millor per tu i per això et quedes amb la sensació que no t’omple. Consell: Que no et faci por estar sol/a. Recorda que val més estar sol que mal acompanyat. 

AQUARI 
Tens pensaments contradictoris: què hauries de fer, què vols fer o què esperen que facis. Deixa de pensar en fer-ho bé pels altres perquè això només et porta estrés i dependència emocional. Consell: Deixa de fer volar la imaginació, valora’t i confia més en tu i el teu instint.

PEIXOS 
Tens un projecte en ment, així que fes-ho i allunya’t de la gent tòxica. Hi ha algú a prop que et recolza però vigila no sigui un motiu per frenar. Ara és el moment que t’ha de demostrar que confia en tu i que si tu saltes, ell/a també. Consell: Si l’importes, que hi hagi fets i no paraules.  

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: