Logotip de Adolescents.cat

Així és l'estètica que serà tendència el 2023: peces de roba i accessoris

per Redacció, el 27 de desembre de 2022 a les 11:53
Plazacore. Així és com s'anomena una de les tendències que marcarà el 2023 segons les expertes. Es tracta d'un codi estètic marcat per les peces de roba d'estil romàntic i preppy: colls rodons, mànigues amples, faldilles de quadres amb jaquetes a conjunt i accessoris com ara diademes i llaços.

Algunes representants d'aquest estil serien personatges com Blair Waldorf de Gossip Gril i Aimee de Sex Education. Pel que fa a fora de les pantalles, una de les famoses més fidels al plazacore és Lucy Boynton, actriu coneguda per aparèixer en pel·lícules com Bohemian Raphosdy.

Com podeu veure, doncs, no es tracta d'un nou estil, sinó d'una tendència ja existent que tornarà a estar molt de moda aquest 2023. Així ho assegura el portal de cerques de poda Styleight: segons aquest, totes les peces i accessoris que componen aquesta estètica han crescut considerablement durant l'últim mes i ho seguiran fent l'any vinent.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: