Logotip de Adolescents.cat

Quins són els dies en què estem més excitats?

per Redacció, el 27 de desembre de 2022 a les 10:53
No sempre tenim el mateix desig sexual i aquests canvis depenen de diversos factors, com ara el cicle hormonal. De fet, hi ha diversos estudis que relacionen el cicle menstrual amb els nivells de libido. Segons aquestes investigacions, el moment en què el desig és més alt és durant l'ovulació: en aquesta fase les ganes de tenir relacions sexuals o de masturbar-se acostuma a augmentar.

En un cicle menstrual de 28 dies, l'ovulació generalment té lloc prop del dia 14 abans de l'inici del següent període menstrual. No obstant això, la durada del cicle de cada persona pot ser diferent, per tant, el desig també pot variar.


Cal deixar clar, però, que cada persona és un món. Si bé és cert que en la majoria de casos el desig sexual és més elevat dues setmanes abans que vingui la regla, també ho és que els cicles hormonals no afecten a tothom igual. Per tant, hi pot haver gent que no experimenti una pujada de libido durant aquest període i, en canvi, en tingui més ganes durant la menstruació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: