Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 27 de desembre

per Redacció, el 27 de desembre de 2022 a les 09:25
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
De vegades s'intenten apropar a tu i ni te n'adones. Ets molt desconfiat i això fa que no et refiïs fins i tot de persones que volen el millor per a tu. Fixa't en les accions i no tant en les paraules. 

TAURE 
Avui pot ser que no puguis participar en una cosa que et feia il·lusió. No et desanimis perquè tindràs noves oportunitats. En l'àmbit sentimental, podria ser que comencessis a tenir dubtes que canviessin la teva visió.

BESSONS 
Fa dies que t'estàs allunyant d'algú a qui estimes i li estàs fent mal. Avui tornaràs a estar present en la seva vida i t'adonaràs de la felicitat que t'aporta. 

CRANC 
És important que tornis a recuperar la il·lusió. Sempre has estat una persona molt somiadora, així que no deixis que els obstacles t'impedeixin seguir. La teva actitud pot canviar les coses. 

LLEÓ 
Ets una persona molt responsable, però aquests dies no aconsegueixes concentrar-te: estàs indecís i no avances. Això et pot causar problemes i convertir en una muntanya un gra de sorra. 

VERGE 
Avui la teva sinceritat et pot portar mal de caps. De vegades dius les coses sense pensar i se t'acaben girant en contra. No siguis orgullós i demana perdó. 

BALANÇA 
Hi ha algú que t'està ajudant molt i avui ho tornarà a fer. Tingues un detall amb ell/a perquè s'està sentint poc valorat/da. Vigila amb el teu mal humor i no facis pagar als altres el teu malestar. 

ESCORPÍ 
Avui pot ser que et culpin d'una cosa amb la qual no tens res a veure. Al del dia s'acabarà sabent la veritat, així que agafa't-ho amb calma. En el terreny amorós deixa el seu espai a l'altra persona, o l'acabaràs atabalant. 

SAGITARI 
Avui estaràs especialment sensible i explicaràs els teus problemes a algú inesperat. Això t'obrirà una porta que tu ni tan sols havies vist. Tindràs bones notícies en l'àmbit professional. 

CAPRICORN 
Abans de dir res, pensa't bé les coses i assegura't que no siguin només suposicions. Acusar algú sense tenir proves, et pot sortir car. Demana consell a un amic/ga. 

AQUARI 
Avui un amic/ga amb qui fa dies que tens poc contacte, farà un pas endavant per recuperar la relació. És un bon moment per dir-li allò que penses sense manies. 

PEIXOS
Avui et faran una oferta que despertarà l'enveja d'algunes persones. Guia't pel que sents i no renuncis al què vols per la por al que pensaran els altres. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: