Logotip de Adolescents.cat

Nova polèmica en aquesta discoteca catalana: sexe enmig de la pista de ball

per Redacció, el 27 de desembre de 2022 a les 09:12
La discoteca Waka Sabadell, situada en el polígon de Sant Quirze del Vallès, no para de protagonitzar polèmiques. L'última? Imatges de dues persones practicant sexe enmig de la pista de ball.

Des del passat 23 de desembre està circulant per les xarxes socials el vídeo de dues persones fent sexe oral a la discoteca. Recordem que, tot i tractar-se d'un local d'oci nocturn, també hi accedeixen menors d'edat, fet que encara agreuja més la situació.


A més a més, aquesta discoteca acumula un llarg historial de polèmiques amb denúncies de violació, com la que hi va haver aquest estiu, o al febrer, quan es va detenir un noi menor d'edat com a presumpte autor d'una altra agressió sexual. Totes dues van tenir lloc dins del local.

Però, tal com apunta TV3, el seu historial ve d'abans, amb casos de violència o discriminació racista del personal de seguretat o per casos de violència masclista.


De fet, l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va tornar a demanar aquest estiu el tancament d'aquesta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: