Logotip de Adolescents.cat

Mor l'actor Stephen Greif, conegut per «The Crown»

per Redacció, el 27 de desembre de 2022 a les 08:55
L'actor Stephen Greif ha mort aquest dilluns als 78 anys. Conegut per diverses obres teatrals al Regne Unit, es va fer conegut a nivell mundial a la sèrie de Netflix The Crown. La notícia de la seva mort l'ha anunciada la seva agència a través de Twitter aquest dilluns: "Amb gran tristesa anunciem la mort del nostre meravellós client Stephen Greif. La seva extensa carrera va incloure nombrosos papers a la pantalla i a l'escenari, incloent-hi el Teatre Nacional, RSC i al West End".

Entre les feines d'Stephen Greif hi ha aparicions en sèries com Doctors, Coronation Street o a la mateixa The Crown, on va interpretar el president del parlament britànic Sir Bernard Weatherhill la quarta temporada el 2020.


Nascut a Sawbridgeworth,  Stephen Greif va assistir a la Reial Acadèmia d'Art Dramàtic a Londres i va arribar a ser membre de la Companyia Nacional de Teatre a l'Old Vic i el South Bank. Segons ha recollit el diari The Guardian, Greif va protagonitzar nombroses produccions teatrals als anys seixanta i no va ser fins a principis dels setanta quan la seva carrera va passar a la gran pantalla.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: