Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 25 de desembre de 2022 a les 08:03
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Última setmana de l'any 2022:



UAU, última setmana de 2022! Tela quin anyet més intens... Aquest any acaba amb dos aspectes destacats. Una lluna nova a Capricorn que ens convida a començar coses noves, a sembrar per recollir els fruits d'aquí mig any. Alhora Júpiter, el planeta de l'expansió i l'abundància, ha entrar a Àries i s'hi estarà molt temps. I què vol dir exactament? Doncs que és moment de passar a l'acció i fer allò que és coherent amb tu mateix/a, atrevir-te a fer coses noves i diferents encara que sentis incomoditat.


Són aspectes astrològics perfectes per un cap d'any, així que aprofita'ls per enfocar-te en allò que desitges realment per aquest 2023! A per toteeees!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: