Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 23 de desembre

per Adolescents.cat, el 23 de desembre de 2022 a les 09:01
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Has de viure el present encara que pensis que el passat va ser millor. Deixa de mirar-te les coses des d'un punt de vista negatiu i centra't en allò que et fa estar alegre. Només tu et pots ajudar en aquest sentit.

TAURE 
Avui podria ser que descobrissis una informació molt rellevant per a tu. El que t'expliquin potser et farà estar trist al principi, però al final del dia et sentiràs alliberat.

BESSONS 
Intenta no condicionar els altres. Pots donar la teva opinió, però no pots obligar a algú a fer el que tu vols. Deixa llibertat d'acció i veuràs com l'altra persona s'apropa en comptes d'allunyar-se.

CRANC 
Tens ganes de deixar enrere certes obligacions que aquesta setmana t'han portat molts mals de caps. Han estat uns dies tensos i en què has tingut els nervis a flor de pell. Aprofita el cap de setmana per descansar i per assumir que hi ha coses que no poden canviar.

LLEÓ 
Descansa perquè d'aquí poc necessitaràs la teva energia per encarar una nova etapa. Els canvis al principi sempre costen, però a la llarga seran positius. En l'amor, aquests dies podries conèixer algú amb qui sentiràs molta connexió. 

VERGE 
Avui trauràs la teva faceta més mediadora i ajudaràs a posar pau entre dues persones que aprecies. Aquest esperit conciliador despertarà l'interès d'una persona que no és del teu cercle.

BALANÇA 
Avui algú et felicitarà pel teu esforç i sentiràs per fi, que la feina feta, comença a donar els seus fruits. Segueix per aquest camí i aconseguiràs allò que et proposis.


ESCORPÍ 
Estàs assumint responsabilitats que no són teves i això t'està cremant. Posa fre a aquesta situació o acabaràs explotant i dient les coses malament. Ets una persona amb habilitats per comunicar, aprofita-les per dir el que penses.


SAGITARI 
Avui algú t'insistirà amb un tema que no veus clar. Si no et creus el que et diuen, per alguna cosa deu ser. Investiga una mica per descobrir més sobre el que t'expliquin. A la llarga acabaràs sabent la veritat. 

CAPRICORN 
Avui algú et donarà suport en un tema delicat i t'ajudarà a superar un moment molt incòmode. Estaràs nerviós per la situació que hauràs d'afrontar, però alhora et sentiràs en calma en saber que hi ha algú que et fa costat.

AQUARI
Avui et sentiràs esgotat. No t'agrada gens queixar-te davant dels altres i això fa que assumeixis més feina de la que pots fer. Has d'aprendre a delegar o al final ho acabaràs fent tot malament i de pressa.

PEIXOS 
Avui hauràs de fer-te càrrec d'una situació que al principi et costarà d'assumir. Pren-t'ho amb calma i agafa-t'ho com un aprenentatge. Demà veuràs les coses diferents.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: