Logotip de Adolescents.cat

Un exmembre de la Dulce Squad explota: «Ser influencer no està fet per a mi»

per Redacció, el 23 de desembre de 2022 a les 08:45
El mes de desembre és típic que marques de renom organitzin sopars i esdeveniments amb influencers. De fet, aquests últims dies n'hi ha hagut varis. Això sí, en cap d'ells han convidat Gigi Vives.

Almenys així ho ha assegurat ella mateixa a les xarxes socials. La influncer ha lamentat que després de tants anys "currant-se el contingut" ja no li tinguin en compte ni li enviïn cap invitació.


"És una pena perquè sento que encara vaig a pas de tortuga intentant introduir-me en el món de la moda i del luxe. Fa temps que penso que hauria d'haver-me dedicat a una altra cosa i que això de ser influencer clarament no és per a mi", escrivia la creadora de contingut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Gigi ☻ (@gigi_vives)



Recordem que Gigi Vives va ser una de les primeres infuencers espanyoles en guanyar popularitat. De fet, en el seus inicis, formava part del Dulce Squad, el grup de creadors de continguts liderats per Dulceida.

Al cap d'un temps però, i després d'haver-ho deixat amb Àlex Domènech –germà de Dulceida-, la Gigi Vives va decidir prendre distància i seguir el seu camí dins del món de la moda.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: