Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 26 de desembre de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
Anem al mateix institut des de fa 2 anys i som molt amics. Sempre estem rient i m'agrades des de fa molt, però no tinc la confiança per fer el pas. M'agradaria saber que penses tu. Probablement, ni ho llegeixis, però no es perd res.

Noia, 16 anys
Ets un noi no massa alt. Ens coneixem des de fa molt, però últimament parlem més. Et vaig agradar fa bastant i ara tu m'agrades a mi. Tens uns ulls molt bonics i l'altre dia t'ho vaig dir.

Noi, 14 anys
Anem junts al cole i m'agrades molt. Aquest any has estat un temps a l'estranger, però em portes agradant des de l'any passat. Parlem molt i crec que m'estic començant a enamorar.

Noia, 18 anys
Ens vam conèixer a la festa dels 18 de la meva cosina (amiga teva de l'insti) en una casa d'una altra amiga. Vam jugar a la moneda per fer preguntes entre totes, tu me les feies a mi. Sé que no t'agraden les noies, però bueno, s'ha d'intentar. Em sembles guapíssima i molt interessant, a més pel que vam parlar, crec que tenim moltes coses en comú.

Noia, 16 anys
Portes sent el meu crush des de fa més d'un any. Tenim amigues en comú i hem parlat un parell de cops, però sempre acabes passant. Ets alt i tens uns llavis molt gruixuts. M'encantaria parlar amb tu.

Noi, 16 anys
Estic molt pillat d'una nena dos anys més petita que viu al meu poble i va al meu institut. El seu nom comença per L i el meu per N. Des de petits que ens coneixem perquè estem a la mateixa colla i sempre m'has atret. Espero que ho llegeixis i m'obris per Insta.

Noia, 15 anys
Ets un noi de 13 anys, sempre et veig pel cole i em crides molt l'atenció pel fet de com vesteixes, diferent de l'altra gent, ets alt i musculós. Som els dos de Manresa, ens hem conegut al cole i fa 5 mesos que parlem. Vas estar sortint amb la germana d'una amiga meva i això em va fer caure, però vull remuntar i aconseguir a estar amb tu. No crec que vegis això, però bueno que m'agrades molt.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: