Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 26 de desembre a l'1 de gener

per Redacció, el 26 de desembre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
És una setmana de sorpreses i canvis de plans. Això et pot estressar una mica, però el més important és que ho acceptis i tinguis paciència. Potser ara t’incomoda, però et beneficiarà en un futur proper! Podries tenie problemes a l’hora de comunicar-te així que intenta pensar abans de dir les coses. En l’amor tots aquests canvis seran positius!

TAURE
Aquests dies estaràs molt disposat/da a gaudir de la vida i dels petits plaers quotidians. Tindràs ganes de cuidar la teva imatge i aspecte personals. Les relacions que estableixis aquests dies seran importants en un futur proper. Triomfaràs en tot el que sigui socialitzar i pots tenir sort connectant amb gent que té interessos semblants als teus!

BESSONS
Aquesta setmana estaràs molt més tranquil/a. És un bon moment per planificar el teu futur a llarg termini i reconduir les teves passes. Aprofita per pensar en les teves expectatives i no t’estanquis. És una etapa de reflexió i aprenentatge. En l’amor t’entregaràs més que mai i tindràs oportunitats!

CRANC
Comences l’any amb molta determinació i ganes de fer-te valer. Posaràs molta energia en tot el que facis, però intenta estar en calma i dedicar temps a la gent que estimes. Procura ser flexible per evitar conflictes. Si tens parella aquests dies estaràs més relaxat/da i l’altra persona t’ho agrairà molt!





LLEÓ
Aquesta setmana et veuràs obligat/da a dedicar temps a les teves relacions personals. Encara que estiguis de vacances estaràs molt actiu. No et comprometis amb el que no pots assumir i intenta tenir ordre. Si estàs esperant que t’arribi l’amor, és una bona setmana, deixa’t portar pel teu instint!

VERGE
Aquesta setmana tens ganes de veure gent i cultivar les teves relacions. També és una bona setmana per resoldre algun tema que et preocupa des de fa temps. L’amor triomfarà a finals de setmana, però si no tens parella i t’agradaria tenir-ne, és important que tinguis paciència i no et desesperis.

BALANÇA
Aquests dies voldràs estar a casa, t’hi sentiràs molt i molt còmode/a. Aprofita per reorganitzar, ordenar i posar-ho tot a punt. Buscaràs molt el romanticisme i donaràs el millor de tu. Si estàs lliure, dedicaràs molt afecte i atenció a les teves amistats, i això et donarà molta alegria!

ESCORPÍ
És una molt bona setmana per a les relacions i la família, així que passaràs unes molt bones festes! Provaràs alguna activitat nova i estaràs molt creatiu/va. Pot ser que et replantegis algunes coses importants i aquesta creativitat t’ajudarà a reflexionar i pensar. No és una bona setmana per a iniciar relacions, paciència!

SAGITARI
Començaràs la setmana amb una mica de tensió pensant en les coses que tens per fer. Organitza’t, no et posis pressió i busca moments de relax. Si es genera algun conflicte a casa intenta treure’n la part positiva i buscar punts en comú. En l’amor serà una setmana tranquil·la, sense notícies.

CAPRICORN
Acabes l’any amb molta energia renovada, entusiasme i ganes! Si canalitzes bé tota aquesta energia, arribaràs molt lluny. Tindràs feina sí, però l’atraparàs tota amb facilitat! En l’amor t’anirà bé i et sentiràs recolzat/da per algú especial!

AQUARI
Aquesta setmana necessitaràs mooolta paciència per adaptar-te als altres. Tu aniràs a un ritme molt més ràpid i et posaràs nerviós/a pensant que els altres van molt lents. La paraula és CALMA. Venus t’ajudarà a apreciar l’harmonia i les coses bones de la vida. També et comunicaràs molt bé, així que si vols iniciar conversa amb algú especial, és el moment!

PEIXOS
On et sentiràs més bé aquesta setmana és a casa. Gaudiràs de la família, la vida i estaràs molt a gust amb tu mateix/a. En l’amor has patit una mica, així que aquesta setmana recolza’t en la família i les amistats! Vigila amb les falses promeses que podria fer-te algú per aconseguir el teu perdó.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: