Logotip de Adolescents.cat

Aquestes seran les tendències sexuals que marcaran el 2023

per Redacció, el 22 de desembre de 2022 a les 17:02
Megwyn White, directora d'Educació de Satisfyer i sexòloga clínica certificada, ha compartit algunes de les tendències sexuals que marcaran el 2023. Us en resumin algunes:

Fenòmens sonors sexuals: ASMR


Els estímuls que poden desencadenar una resposta ASMR són molt variats: des de paraules en veu baixa fins a moviments de les mans. Aquesta tendència es va començar a relacionar amb el plaer sexuals ja fa anys, quan van començar a augmentar els pòdcasts eròtics.

A poc a poc, aquesta relació de plaer i so ha anat a més i fins i tot s'ha incorporat a les joguines sexuals. De fet, una de les novetats més reclamades pels usuaris de Satisfyer han estat els relats eròtics de Remotyca, una de les funcions que es pot gaudir a través de l'aplicació Satisfyer Connect.


Escoltar aquest tipus de relats en moments d'autoplaer ajuda a crear una experiència única i més intensa.

El pegging


El pegging consisteix en la penetració anal d'una dona a un home amb un consolador, normalment utilitzant un arnès de cintura. Aquesta pràctica, relacionada amb l'experimentació i amb els rols de poder, ha crescut en els últims anys i això ha fet que cada vegada hi hagi més accessoris destinats al pegging.

Joguines sexuals de moda


El Satisfyer Air Pump Booty 5 Connect App i el Satisfyer Air Pump Vibrator 5 Connect App seran tendència l'any que ve. Aquests dispositius permeten que els usuaris adaptin la grandària al seu gust i això els fa molt personalitzables.

A més, també es preveu que les joguines per estimular el punt G tinguin més popularitat. De fet, actualment un dels objectes eròtics amb més èxit és un succionador de clítoris que alhora permet estimular el punt G, situat entre uns 3 o 5 cm dins de la vagina, a la paret frontal.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: