Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 22 de desembre

per Adolescents.cat, el 22 de desembre de 2022 a les 09:23
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
No et sentis malament per un error que has comès aquesta setmana, tots ens equivoquem i avui veuràs que no ets l'únic/a que l'ha cagat. No deixis que això et bloquegi a l'hora de prendre decisions, perquè podries anar enrere en comptes d'endavant. 

TAURE 
Aquests dies sents que no et pots concentrar. Tens un tema emocional pendent de resoldre i fins que no ho facis et serà molt difícil pensar en una altra cosa. Planteja't fer el pas. 

BESSONS
Avui sentiràs que tens el suport incondicional d'algú i això et farà sentir molt estimat/da. Vigila, però, i no deixis que el mal moment que estàs passant emocionalment controli la teva vida. Procura distreure't fent activitats que t'agradin i a poc a poc començaràs a recuperar-te. 

CRANC
Procura no discutir avui perquè no tens el dia. T'estàs prenent algunes coses massa a la valenta i això fa que no les puguis analitzar bé. Demana ajuda externa per veure clar allò que és important i allò que no ho és, però que estàs magnificant. 

LLEÓ 
Estàs tant atabalat que últimament deixes que els altres decideixin per tu. Sents que no tens el control del teu dia a dia i això t'està afectant molt nivells. Aprofita aquest cap de setmana per relaxar-te i per reflexionar sobre si pots assumir tantes tasques com les que estàs duent a terme. 

VERGE
Allunya't d'una persona que t'altera. Si creus que et vol manipular, el millor que pots fer és distanciar-te'n i donar-te temps per pensar. Avui una cançó et pot ajudar a prendre decisions. 

BALANÇA
Avui et tocarà posar-te en la pell d'algú i t'adonaràs que les coses per ell/a no són tan fàcils com et pensaves. Pot ser que això et faci sentir egoista i faci canviar la teva actitud. 

ESCORPÍ 
Avui un problema inesperat farà canviar els teus plans i hi hauràs de fer front tu sol/a. Al principi et sentiràs angoixat, però al final del dia veuràs com les coses es van posant al seu lloc.

 
SAGITARI
Diuen que quan una porta es tanca, s'obra una finestra i avui ho veuràs clar. Després de tants mesos sentint-te perdut, recuperaràs la il·lusió i la motivació. Segueix així. 

CAPRICORN 
Ets impacient i de vegades insisteixes massa. Si algú no et contesta, després de provar-ho diverses vegades, potser és millor que ho deixis córrer i segueixis a la teva. Centra't en tu i en les persones a qui estimes.
 
AQUARI 
Sents que et falta motivació. Busca un projecte personal que t'apassioni i dedica-li part del teu temps lliure. T'ajudarà a relaxar-te i podries aconseguir coses que no t'imaginaves. Aquest divendres tens bona connexió amb els Balança. 

PEIXOS
Si creus que una persona no està actuant bé, digues-li i no deixis passar més temps. Això sí, controla el teu caràcter i procura expressar-te de manera calmada. Serà l'única manera d'aconseguir que les coses se solucionin. 






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: