Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 31 de desembre de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Venus és poc comú perquè gira en direcció contrària a la de la Terra i a la majoria dels altres planetes. La seva rotació és molt lenta, ja que triga al voltant de 243 dies terrestres a girar només una vegada. Com que és tan a prop del Sol, un any passa molt ràpid.

El costum de posar l'arbre de Nadal és d'origen alemany, però va ser el príncep Albert de Saxònia-Coburg, marit de la Reina Victòria d'Anglaterra, qui el va popularitzar entre la societat britànica puritana a mitjans de segle XIX.

Originalment, Barcelona era una vila romana anomenada Barcino. Després va ser absorbida per altres cultures fins a convertir-se en el que avui coneixem com a Barcelona.

A diferència del niló i el polièster, la llana no degota ni es fon quan s'incendia. És bàsicament resistent al foc. Una bona notícia per a tots els que els agrada asseure's a prop de la foguera.

Només els mamífers tenen pestanyes. A més de protegir els ulls de la brutícia i els àcars, les pestanyes poden detectar canvis a l'ambient, calor, fred, etc... L'animal amb les pestanyes més llargues és el camell, amb una mitjana de 16cm.◊


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: