Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 588]

per Redacció, el 31 de desembre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Estava un dia a la ciutat esportiva del meu poble jugant un partit de bàsquet i va venir a veure'm el noi amb qui estava parlant per fotos. A mig partit vaig demanar d'anar al lavabo, ens vam trobar allà i ens vam començar a liar a saco. A la tarda em va convidar a casa seva per mirar una peli ja que estava sol a casa, vaig anar-hi i vam acabar fent de tot menys mirar la peli.

Noi, 16 anys
Una vegada havia quedat amb una amiga al parc de sota de casa meva, ens anàvem movent amb el gronxador i feia fred així que la vaig abraçar i ens vam liar. Em va posar la mà a la polla i ens vam començar a tocar a full i ens vam córrer tots dos al parc.

Noia, 16 anys
El meu nòvio es va quedar a dormir al meu apartament a Platja d'Aro. Vam anar a veure la sortida de sol i quan vam tornar a casa a les 7:30 del matí vaig acabar fent-li una mamada i ell fent-me dits amb el seu germà petit dormint al llit del costat...

Noi, 16 anys
Tinc una profe de reforç d'anglès. Cada dimecres ve a casa meva i ens fem miradetes (ella té 21). Un dia d'aquests entre present continuous i past perfect vam acabar liant-nos. Així m'agraden molt les classes.

Noi, 14 anys
Un dia vaig quedar amb el meu crush i vam anar a donar un volt pel carrer. El cas és que els dos ens vam posar super calents i vam acabar en una muntanya masturbant-nos mútuament. En aquella muntanya passaven persones i em donava molt de morbo haver d'anar parant tota l'estona de fer-li la palla.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: