Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 28 de desembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
L'altre dia me n'anava a dormir i la meva habitació està al costat de la dels meus pares. La cosa és que la porta de la seva habitació estava oberta i vaig pillar al meu pare fent-se una palla i ara no el puc mirar amb la mateixa cara.

Noia, 14 anys
Fa uns 5 mesos que estic pillada d'una noia. No estic segura de si soc bi o no perquè no m'atrauen les noies, només ella i alguns nois sí que em posen. Estic molt confusa i no sé si dir-li el que sento perquè parlem cada dia i ens diem coses maques i aicò, però no sé si és en broma o ella també ho sent.

Noi, 16 anys
Una vegada vaig sortir de festa amb la meva xicota i la seva germana i al final de la nit estava ella mig borratxa ballant i jo em vaig liar amb sa germana. No es va adonar i portem 2 anys junts.

Noia, 18 anys
A vegades de riure em pixo a damunt. No em puc aguantar i he de córrer cap a lavabo perquè no puc més. Faig pipi i després al tornar a riure em torna a passar igual. Des de petita que em passa.

Noia, 16 anys
L'any passat vaig anar a un esplai d'estiu i vaig fer-me millor amiga d'un noi. A la festa de colònies de final d'estiu vaig anar a la meva habitació a agafar una cosa. Ell va entrar també i va confessar que li agradava. Ens vam liar (a mi també m'agradava ell), després d'una estona vam baixar i vam fer el joc de nit, ningú va sospitar res jajajaja. Ara portem 7 mesos de relació :)

Noi, 14 anys
Tinc un nòvio que és 4 anys més gran que jo. A l'insti quasi tots ho saben i també saben que li vaig xupar el primer dia que vam quedar. (Com els meus pares se n'assabentin, ja puc preparar el meu funeral).

Noia, 16 anys
El meu gran secret és que m'agrada un noi de segon de batxillerat i moltes vegades somio amb ell coses una mica eròtiques... I per això no m'apropo a ell com m'agradaria, perquè em sento avergonyida del que he somiat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: