Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 21 al 27 de desembre

per Redacció, el 21 de desembre de 2022 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (2/5)
Aquests dies t’hauran servit per empoderar-te i per tenir clar què vols. Una persona del passat tornarà però no sap que estàs en un bon moment emocional i que li deixaràs les coses clares. Consell: mesura les teves paraules i el teu caràcter perquè ningú et pugui retreure res. 

TAURE (3/5)
La incertesa aconsegueix treure la part més insegura de tu. Encara que vols pensar que tot anirà bé, no sempre ho veus clar. Aquesta inseguretat farà que dubtis de la relació que tens amb algú. Consell: Intenta potenciar la tranquil·litat que t’aporta tenir a aquesta persona a prop.

BESSONS (2/5)
Els teus sentiments començaran a aflorar just ara que tens a tothom més lluny que mai. T’adonaràs de les persones que trobes a faltar i les que valen realment la pena. No deixis que les pors impedeixin sincerar-te i confessa-li què sents. Dia de la sort: divendres

CRANC (3/5)
Estàs aprofitant aquests dies per pensar molt i gaudir de la soledat que t’agrada però vigila no t’aïllis excessivament de la gent que t’estima i que hi és sempre que et fa falta. Hi haurà una discussió i dependrà de tu que hi estiguis implicat. Consell: No prenguis cap decisió precipitada.

LLEÓ (3/5)
Aquesta setmana només depèn de tu que les coses vagin realment bé. Tens una perspectiva equivocada de les coses, bastant més pessimista de la que és, així que si canvies el punt de vista, t’adonaràs que hi ha algú esperant que t’adonis del que sent per tu. Consell: confia més en tu.

VERGE (4/5)
Algú del passat torna per demostrar-te que ets més fort/a que mai. Una persona que va ser molt especial i en qui vas posar-hi moltes esperances tornarà nostàlgica però, per sort, tindràs  clar en quin punt està la vostra relació. Consell: no deixis que els fantasmes del passat et distregui de l’objectiu. 

BALANÇA (3/5)
Últimament tens més clares les teves prioritats i cada dia et sents més connectat/da amb certa persona. Les converses es tornaran cada dia més intenses. Consell: paciència i constància.

ESCORPÍ (3/5)
Tot això escapa al teu control i racionalitat però has d’intentar veure les coses de manera positiva. Per fi has parat i et pots dedicar més temps a tu i a una relació que tens oblidada. Tindràs un atractiu especial i algú que no t’esperes, començarà a deixar-te indirectes… Dia de la sort: Dilluns.

SAGITARI (3/5)
Estàs pendent d’algú que t’agrada. Algú que segurament vas deixar escapar però que aquests dies trobes a faltar. No vols renunciar a la teva llibertat però tens un dilema intern. Si no fas res, la deixaràs escapar per sempre. Consell: Sigues valent/a i no tinguis por a una possible relació. 

CAPRICORN (3/5)
Serà millor que et facis una rutina per aquests dies perquè si no aquesta inactivitat farà que t’enfadis amb les persones equivocades. Últimament has parlat amb algú que t’agrada i aviat, una conversa més intensa et tornarà l’esperança i la il·lusió. Connexió especial amb: Bessons i Àries.  

AQUARI (4/5)
Estàs tenint molt temps per tornar als teus pensaments i per centrar-te. No t'atabalis, perquè prenguis la decisió que prenguis, ara no és el moment d’actuar. Pensa bé què i qui vols al teu costat i a partir d’aquí, decideix com ho faràs quan tot passi. Dia de la sort: divendres. 

PEIXOS (4/5)
Per tu, ara mateix, l’amor i les relacions personals tenen molta més importància de la que els donaves abans. Aprofita per dir-li com et sents, per obrir-te emocionalment i expressar-te com mai sols fer. Connexió especial amb: Sagitari. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: