Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 24 i 25 de desembre

per Redacció, el 24 de desembre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

Àries:  En l'amor, molts alts i baixos, però l'energia còsmica t'ajuda a superar-los i pots viure moments de gran passió. És un cap de setmana per gaudir de la teva parella i si no en tens estaràs, molt enamoradís. Molt bones energies amb els signes Taure i Verge. Moment de la sort: diumenge a la nit. 

Taure: No cal que intentis solucionar-ho tot, deixa que els altres t’ajudin. Intenta desconnectar, que ho necessites, i no li donis tantes voltes a les coses. Tindràs grans moments! Aquest cap de setmana el viuràs intensament. Moment de la sort: dissabte al matí. 

Bessons: Tens un cap de setmana força intens on les relacions amb els amics i la família seran el més important. A triomfar, que comptes amb una gran energia planetària que et protegeix i t'aporta sort i vitalitat. Aquest cap de setmana no t'avorriràs; preparat per les sorpreses i les noves oportunitats. Moment de la sort: diumenge a la tarda. 

Cranc: La Lluna t'aporta un gran equilibri emocional. Tindràs molt clars els teus objectius i els aconseguiràs. Aquest cap de setmana buscaràs coses noves que et motivin i portin alegria i aire fresc a la teva vida. Bones energies amb Lleó i Cranc. Moment de la sort: diumenge al matí. 

Lleó: Si sorgeixen problemes, tindràs tot el suport de la teva família, la qual cosa farà que et sentis més segur i confiat. Obra'ls el teu cor. Aquest cap de setmana és possible que et sentis emocionalment cansat però hi ha una persona que t'animarà i et farà seguir endavant. T'aniria de meravella fer una excursió a l'aire lliure. Moment de la sort: dissabte al matí. 

Verge: La Lluna et convida a somiar i a gaudir! Tindràs la força i l'empenta que necessites per aconseguir l'èxit. Si ets dels que mai has cregut en els "flechaazos", estàs apunt de canviar d'opinió. Preparat per viure un cap de setmana a tope, ple de sorpreses i de moments màgics. Tindràs sort dissabte. 

Balança: La Lluna t'ajuda a aconseguir un somni molt anhelat. Saps el que vols i també com sortejar els obstacles que sorgeixin, amb destresa. I aquests dies ho demostraràs. Aprofita el cap de setmana per sortir de la rutina i viure situacions emocionants i per recordar, amb els teus amics. Bones vibracions amb Escorpí. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

Escorpí: Els bons aspectes de Venus t'ajudaran a iniciar una relació amorosa que et farà veure la vida des d'un altre punt de vista. T'espera un cap de setmana meravellós, gaudeix-lo. Pot ser però que sentis alguns sentiments contradictoris. Intenta no prendre decisions precipitades. Tens bona relació amb els Verge i Aquari. Tindràs sort diumenge. 

Sagitari:  Se suavitzaran les pressions que t'han estat atabalant aquests dies, això et farà sentir alleujat i més feliç. La Lluna t'empeny a prendre una decisió necessària. Aquest cap de setmana dedica't a l'amor i gaudeix de la seducció que despertes. Moment de la sort: dissabte a la tarda. 

Capricorn: Els Capricorn us sentireu amb més força que mai i tindreu moltes ganes de fer-vos escoltar. No tinguis por de dir el que sents. Confia en tu i no tinguis por al futur, que et pot sorprendre... Aquest cap de setmana serà el moment de decidir què vols fer amb la teva vida. Moment de la sort: diumenge a la tarda. 

Aquari: No tinguis por de fer el primer pas, ara ets tu qui ha de prendre les decisions i ser més valent. Pot ser que sorgeixin obstacles inesperats, però els superaràs i et sentiràs orgullós de tu mateix. Aquest cap de setmana viu intensament. L'èxit i la fama t'embolcallaran. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

Peixos: La Lluna t'aconsella desconnectar. Si tens ganes d'estar sol, fes-ho, aconseguiràs posar en ordre les teves idees i recuperar la confiança en tu mateix. Aquest cap de setmana t'esperen grans oportunitats, no les deixis escapar. Moment de la sort: diumenge al matí. 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: