Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 25 de desembre de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Una persona adulta és capaç de respirar uns cinc o sis litres d'aire per minut. A més, a través de la respiració expulsem gairebé la meitat de l'aigua que bevem.

Les papil·les gustatives capten els gustos, no el sabor. Per distingir els sabors necessitem l'olfacte. És per això que si menges un caramel tapant-te el nas notaràs que és dolç, però no sabràs el seu sabor real.

La mageirocofòbia és la por de cuinar. Com passa amb totes les fòbies, no es tracta de la preferència per no cuinar, sinó d'una experiència que genera un pànic irracional i molta ansietat.

El primer cotxe amb motor de combustió interna de benzina va ser Karl Benz, que el 29 de gener de 1886 va demanar la patent del Benz Pattent Motor Wagen, que comptava amb tan sols tres rodes.

La crida de la balena geperuda produeix un so més alt que el del Concorde i pot ser escoltat a 926 Km de distància.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: