Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 21 de desembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noi, 18 anys
Una nit en la universitat van fer una festa pel campus i vam anar 4 amics. La qüestió és que vam beure una miqueta de més i ens vam acabar embolicant tots entre tots durant tota la nit. El problema és que després d'això ara no sé quin dels 3 m'agrada més i el dia d'avui no hem parlat del que va passar.

Noia, 14 anys
Porto des que va començar el curs pilladíssima d'un noi de la meva classe, i avui m'he assabentat que també li agrado!!! El que passa és que porta des de 5é de primària sent el crush d'una amiga meva... Aleshores no podem ser nòvios Perquè no la vull ferir. A vegades he tingut somnis de què ho fem a la meva habitació.

Noia, 17 anys
Crec que tinc un fetitxe amb els peus. L'altre dia estava masturbant-me, em vaig tocar amb el peu i em va posar moltíssim.

Noi, 15 anys
Des de fa 3 anys m'atreu molt una professora del meu institut que vaig veure i va ser la meva professora, però no ho sap ningú. Una vegada quan era la meva profe (cal aclarir que ara no és) em va fregar la mà i vaig sentir un pessigolleig que ho flipes.

Noia, 15 anys
A classe m'han posat al costat d'un noi. No ens coneixíem i de mica en mica hem anat agafant confiança. El que passa és que a vegades el vacil·lo i ell a mi igual i tenim contacte físic i té un somriure preciós...

Noia, 14 anys
Amb una amiga meva ens avorríem molt i vam decidir fer-nos un tatuatge juntes (Jo la seva inicial i ella la meva). Els meus pares no ho saben i si se n'adonen em maten.

Noia, 16 anys
A la graduació de 4t d'ESO després d celebrar-ho amb els companys vaig anar a dormir a casa del que ara és el meu ex… Pel que sembla anàvem molt calents... Total, que ens ho vam muntar fins a 4 cops aquella mateixa nit. I en despertar-nos ho vam tornar a fer. Mai oblidaré aquella nit, va ser una bogeria.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: