Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 20 de desembre

per Adolescents.cat, el 20 de desembre de 2022 a les 09:09
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

Àries
Demana-li explicacions a aquella persona. Saps que t'ha d'explicar alguna cosa però no t'acaba de dir mai el què, i estas preocupat. Quan t'ho hagi explicat, decideix tu mateix si li donaràs una oportunitat o no.

Taure
Avui pot ser que t'enfrontis a un conflicte amb una altra persona. Has de contenir la teva impulsivitat. Semblarà que avui perdis la discussió però d'aquí a uns dies es veurà que ets el clar guanyador. Per aclarir el cap marxa a prop de la naturalesa. En l'amor, si no ho veus clar, és el moment de tallar les coses.

Bessons
Sembla que aquella relació que no tenies gens clara comença a anar en bona direcció. Just el que volies. Avui precisament reconnectaràs amb aquella persona després de molts anys ancorats en el passat. L'important és que us entengueu.

Cranc
Necessites allunyar-te de totes aquestes pressions i el món que et posa pressa per tot. Avui és dia de deixar les preocupacions a casa, endur-te una motxilla i passar la tarda envoltada de naturalesa. Quan tornis, potser et trobes un missatge especial al mòbil...

Lleó
Pren-te les coses amb tranquil·litat. Malgrat vagis veient els teus dubtes resolts, no cal que a partir d'aquí tot vagi a càmera ràpida. Si hi ha alguna cosa que et provoca malestar, el millor és que, almenys avui, prenguis distància i no decisions.

Verge
Avui és dia de parlar amb aquells que estimes. No et pots bloquejar en tu mateix i tancar-te, parla amb els amics sobre aquell conflicte no resolt que teniu i amb aquella persona especial sobre el camí de la vostra relació. Tindràs energia i vitalitat per fer-ho.

Balança
Surt de casa, no et tanquis a la teva habitació, que fa dies que ho fas. Els teus amics estan notant que et distancies. Si ho necessites, no passa res, però explica-ho. Encara que et decebis amb els del teu voltant, t'estimen més del que sembla.

Escorpí
Menja sa, que t'estas deixant portar per la bogeria de l'estiu. Estàs una mica agobiat i tens ganes de sortir a l'exterior i pensar en altres coses: és el moment de fer-ho, no et tanquis en banda. Aprofita!

Sagitari
Tingues paciència. Son uns dies per estar relaxat. Aprofita per posar-li més atenció a aquella persona que sembla que fa dies que et busca, perquè potser avui farà el pas. Podria ser algú molt important a la teva vida. No subestimis l'amor.

Capricorn
No deixis als teus amics sols o te'n distanciis tant com estàs fent. No passa res per buscar espais per tu, però t'estimen més del que a tu et sembla. Activa't, digues de quedar i de fer coses. Ho agrairan.

Aquari
Estas en un moment de fer molta reflexió interior. Pots passar uns dies amb tu mateix. Has de posar ganes i esforç en allò que et fa il·lusió, no ho carreguis tot a la sort. Aprofita per centrar-te i posar esforç.

Peixos
Encara que no t'ho sembli, avui veuràs les coses més clares. No et precipitis, és millor que esperis a prendre decisions. El contacte amb amics t'anirà bé per prendre-les, que no et faci por demanar-los consell!






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: