Logotip de Adolescents.cat

El Xokas demana perdó per la seva última polèmica: insults als seus pares en directe

per Redacció, el 19 de desembre de 2022 a les 10:10
"Ja sabeu que no soc molt de demanar perdó, però aquesta vegada havia de fer-ho", deia Xokas en un dels seus últims vídeos. Aquestes declaracions arribaven després de la seva última polèmica: insultar els seus pares.

En concret, el Xokas va anomenar "putos retardats" al seu pare i la seva mare perquè estaven parlant prop de la seva àvia mentre ell intentava comunicar-se per telèfon amb ella.

 

"Estic molt irascible i se m'ha ajuntat tot", explicava l'streamer. La pressió constant i les polèmiques en les quals s'ha vist involucrat últimament, l'han afectat de manera personal i necessita descansar.

És per això, ha assegurat, que se n'anirà uns dies amb la seva família. "Són les vacances més llargues que he fet mai, necessito estar tranquil", comenta el Xokas.

 
@twitch._.play TRISTE 💔 #elxokas #elxokasclip #elxokasclipss #elxokastwitch #viraltiktok #viralvideo #parati #fyp #paratii #viral #fypシ ♬ sonido original - Luardo Play


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: