Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 19 de desembre de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Ens coneixem des de petits perquè anàvem junts a la mateixa acadèmia d'angles, però no vaig sentir res per tu en aquella època. Quan ven començar 3r ens van canviar de classes, em va tocar seure al costat teu i des d'aquell moment vam començar ha parlat. Em fas riure molt i quan no vens a classe estic desmotivada. Crec que m'agrades una mica, però tinc por, perquè crec q jo a tu no, no sé el que passarà, però si ho arribes a llegir digues alguna cosa.

Noia, 16 anys
Ens vam conèixer fa més de 5 anys en un campus. A mi m'agradaves molt, tens els ulls d'un blau preciós i encara recordo el teu riure. Aquest any ens hem vist de lluny algun cop, tot i que no hem parlat en persona. Coincidirem més cops perquè els dos juguem a bàsquet i som rivals. No sé què vull, però donaria el que fos per tornar a tenir contacte amb tu.

Noi, 18 anys
Ens veiem quasi sempre al bus d'anada a les 7 i pico i el de tornada a les 15. Ets de Rosselló i baixes a Almenar. Tens els ulls blaus i ets rossa, acostumes a portar aros grans i motxilla blanca. Jo acostumo a portar dessuadores Champion i estic darrere del bus. M'agradaria conèixer-te <3

Noia, 13 anys
Fa molt temps que coincidim en carreres de motos, però mai m'havies cridat l'atenció, fins a l'altre dia a Torrelles. Tu corries en moto i quan va acabar la carrera vam creuar més d'un parell de mirades. Finalment, vaig decidir obrir-te per Insta, hem parlat. M'has posat cors a la història (que cuqui). El teu nom comença per P i el meu per J. Si saps qui soc obra'm! ;)

Noia, 17 anys
Crec que gairebé mai hem parlat i fins fa poc pensava que eres imbècil, però t'he atrapat moltes vegades mirant-me a classe i m'he fixat en tu. Ara soc jo la que no pot parar de mirar-te. No sé com parlar-te o apropar-me a tu, però em moro per fer-ho.

Noi, 18 anys
Ets un amic meu i fa molt que sento alguna per tu, sempre hem tingut una connexió que tothom diu que es nota molt. Bé, m'has agradat gairebé fa 3 anys ja i encara segueixo aquí penjat per tu. Tinc pensat dir-te el que sento per tu, ja que hem passat moltes coses junts...

Noia, 17 anys
Tot i que ens coneixem de fa poc, som del mateix grup d'amigues. No sé si llegiràs això, però les dues sabem que ens tenim ganes des de fa temps. Creuem mirades de tant en tant, però no sé si tu també ho notes com jo. El teu nom comença per B i ja sabràs qui soc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: