Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes parla sobre el sexe després de la seva separació amb Risto

per Redacció, el 19 de desembre de 2022 a les 09:19
L'última vegada que Laura Escanes va anar a La Resistencia no va poder evitar les bromes del presentador sobre la seva llavors parella, Risto Mejide, i les constants referències a la diferència d'edat de tots dos.

Mesos després de la seva separació, la influencer ha tornat a l'espai de Movistar+ per parlar dels seus projectes personals i també sobre temes més íntims.


Durant l'entrevista, la creadora de continguts ha confessat que tan ella com Risto van decidir deixar de banda el podcast que feien plegats, perquè no volien generar "més morbo". En aquest sentit, ha remarcat que ara mateix està molt feliç emprenent projectes personals en solitari, com "Entre el cielo y las nubes", un nou espai presentat només per ella.

 

De fet, Laura Escanes ha afirmat que crear iniciatives empresarials en parella no li ha sortit gairebé i que en general no és massa bona idea.

El rebuig de Dulceida


D'altra banda, el presentador i la catalana també han parlat sobre altres influencers espanyoles, com María Pombo i Dulceida. Precisament sobre aquesta última Broncano ha deixat clar que no volia anar al programa.

"És que crec que no li caus gaire bé", ha confessat la Laura, tot afegint: "Perdona Aida si l'estic liant".
 
Finalment, i com sempre, Broncano ha fet la típica pregunta sobre sexe a la influencer. La seva resposta? Doncs que, quant a relacions sexuals, ha estat un molt bon mes: "La vida hi és per divertir-se".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: