Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 de desembre

per Adolescents.cat, el 16 de desembre de 2022 a les 09:25
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui tindreu les coses més clares i expressareu el que sentiu sense manies a persones que només us aporten problemes. Tens molt bona sort en els estudis/feina.


TAURE
Sembla que els Taure esteu gastant massa energia pensant en una persona que no val la pena. Un amic intentarà fer-te veure la veritat però sembla que encara no estàs preparat.

BESSONS
Avui podries rebre notícies que et dibuixaran un somriure. Això et farà ser més positiu i t'atreviràs a dir una cosa que fins ara tenies ben amagada. Vigilia, però, com l’expresses.

CRANC
Els Cranc estareu una mica confosos amb els vostres sentiments i necessitareu l'ajuda d'un amic per acabar d'entendre que us passa pel cap. Si heu de fer algun treball, aprofiteu per avançar feina avui, esteu inspirats.

LLEÓ
Avui seràs molt més crític amb les persones que t'envolten i és molt probable que tallis una relació amb algú. No pots suportar la falsedat.

VERGE
Intenta no involucrar-te molt en els problemes d'una altra persona perquè sembla que pots acabar rebent tu. Hi ha algú que estarà molt afectuós amb tu però encara no té els sentiments clars.

BALANÇA
Els Balança prendreu més d'una decisió que serà molt bona pel vostre futur. Tindràs una forta connexió amb una persona d'un signe de terra, però recorda que no tothom és el que sembla.

ESCORPÍ
Avui estaràs molt més tranquil i tindràs ganes de passar més estones amb la teva família i la gent que estimes. Aquesta nit podries rebre una bona notícia que et farà veure les coses d'una altra manera.


SAGITARI
Els Sagitari estareu més sentimentals i us sentireu atrets per una persona una mica complicada. Hi ha un amic molt proper que està demanant a crits que el tinguis més en compte, fes-ho.

CAPRICORN
Intenta no estressar-te molt perquè els Capricorn sembla que us ho agafareu tot massa a la valenta! Troba moments per desfogar-te i no et precipitis prenent decisions impulsives.

AQUARI
Aprofita aquest cap de setmana per desconectar de tot. Necessites centrar-te en tu i deixar de demanar opinions als altres. Avui l'amor està de la teva banda: no et guardis els teus sentiments.

PEIXOS
Els Peixos heu d'aprofitar per fer coses que fa dies que teniu al cap perquè tindreu tota la sort de part vostra! T'arriben noves oportunitats i hi ha una persona que et demostrarà que ets molt important per ell/a.






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: