Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 14 al 20 de desembre

per Redacció, el 14 de desembre de 2022 a les 10:18
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


[playuzz]
 


Versió sense playbuzz
ARIES (3/5)
Evidentment que tots ens equivoquem i no et sents orgullós/a de com et vas comportar amb algú molt especial per tu, però ja és tard per fer-hi res. Has de vigilar perquè hi ha certes coses de la teva nova vida que estan massa condicionades per algú del teu entorn. Dia de la sort: 18.  

TAURE (3/5)
Algú se’n penedirà de deixar que t’allunyis però és el que hi ha i tu tens clar que vols ser feliç. No tinguis pressa, ni et precipitis en prendre decisions. Prepara’t perquè algú que et farà vibrar està a punt d’arribar, o potser ja ho ha fet? Dia de la sort: Dilluns.

BESSONS (2/5)
Viuràs una setmana intensa i això t’afectarà en l’amor. Te n’adonaràs de qui tens al costat i del que val o no la pena, així que no ho dubtis i vés a totes. Algú del passat tornarà però tens clar que aquella porta ja no la tornaràs a obrir, mai més. Color de la sort: blau. 

CRANC (2/5)
Per no barallar-vos t’estàs guardant moltes coses i això no és bo. Així que és hora que valoris si estan jugant amb tu... No t’atabalis pensant en tot el que pots perdre, pensa que hi haurà moltes coses que guanyaràs, com tornar a ser com erets! Dia de la sort: Divendres.     

LLEÓ (3/5)
Fixa’t en el teu voltant perquè hi ha una persona que et fa feliç i quan esteu junts no pots parar de somriure, ets sents còmode, tot és fàcil i podeu parlar de tot sense problemes. Obre els ulls i aprofita l’oportunitat. Consell: aixeca el cap del mòbil i veuràs els detalls que se t’escapen. 

VERGE (3/5)
No ha estat fàcil i tot i que has sabut controlar el teu caràcter per no enfadar-vos més del compte, ara estàs cansat/da. No perdis més el temps en deixar les coses clares i dir-li el que penses, ja ho sap i repetir-li no canviarà el teu ordre de prioritats. Color de la sort: vermell.

BALANÇA (3/5)
Fa dies que hi penses, veus que no va bé però no fas el pas però ja no pots prorrogar-ho més. No pots estar esperant que les coses canviïn, ja has esperat prou i t’estàs perdent moltes coses. Perquè sí, algú molt especial tornarà i per fi sentiràs que és el moment. Dia de la sort: 19. 

ESCORPÍ (3/5)
Aquesta setmana serà important per tu i tindràs confiança per fer el que vulguis. Part d’aquesta confiança te l’està donant la persona que tens al costat. Valora si li has dit com és d’important per tu i si no ho fas sovint, digues-li el que sents. Dia de la sort: 15.  

SAGITARI (2/5)
No s’ha comportat com t’hagués agradat però no pots canviar el passat ni les persones així que no perdis el temps en entendre-ho i allunya’t. Estàs aprenent a tenir molta paciència i això t’anirà bé en un futur. Vés amb compte: no busquis sempre missatges entre línies. 

CAPRICORN (2/5)
No te n’adones que estàs en aquesta situació perquè et resulta més còmode que deixar-li les coses clares i passar pàgina. No importa com comencen les relacions, per idíl·liques que semblin, és molt més important com o quan s’acaben... Consell: L’amor de veritat no fa mal.

AQUARI (2/5)
Aquesta setmana no serà la millor en l’amor i val més que et centris en tu. Millor que donis prioritats a altres temes que seran importants d’aquí a un futur i estar pendent d’aquella persona només farà que condicionar les teves decisions. Consell: fes més esport de l’habitual. .   

PEIXOS (3/5)
Alguns temes són complicats i hi ha converses que no voldríem tenir mai però has d’aprendre a afrontar-les. En el fons entens que se senti així i si tens paciència i molta força de voluntat, amb el temps tot se solucionarà. Consell: No intentis desviar l’atenció amb retrets i escolta





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: