Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 586]

per Redacció, el 17 de desembre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Estava mirant una pel·lícula amb els meus pares i va sortir una escena molt hot... Els meus pares es van sobar i jo em vaig començar a fer dits amb ells al costat, molt de morbo tot.

Noia, 15 anys
Un dia, va venir el meu nòvio a casa meva i els meus pares estaven fent voltes pet la casa. Total, que vam anar a la meva habitació i ens vam posar a parlar a sobre el meu llit. De cop, ens vam començar a liar i a tocar molt heavy (no oblidem que mons pares estaven casa). Vam acabar follant a saco i quasi no ens podíem aguantar els crits. Va ser brutal.

Noi, 19 anys
Una professora del meu institut va agafar la baixa i la seva substituta i jo, no paràvem de creuar mirades. Un dia vaig anar al lavabo i la vaig veure al final del passadís. Total, que va fer-me un gest per entrar al lavabo amb ella, el millor polvo de la meva vida. Vaig aprovar el curs hahaha.

Noia, 15 anys
De tornada al bus d'una excursió amb l'insti, estava asseguda al costat del noi que m'agrada. Em vaig quedar adormida a la seva espatlla, es veu que ell no ho sabia que estava adormida i es va llençar. Em vaig aixecar de sobte i ens vam posar a riure. Després ja em vaig llençar jo i ens vam estar liant al mateix autobús que tot el nostre curs. Quan ja estàvem arribant ens van deixar anar uns quants comentaris com "que tal la tornada?" o "us ho heu passat bé oi?" Quina vergonya per déu...

Noi, 15 anys
Un dia vaig quedar amb el meu lio i quan ens vam començar a liar em va agafar la mà i me la va posar al seu c***. Total, que vaig agafar la seva mà i la vaig posar a la meva p****. Al final em va fer una palla i jo a ella dits. Quina barbaritat!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: