Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 13 de desembre

per Adolescents.cat, el 13 de desembre de 2022 a les 09:08
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
És normal que et sentis desil·lusionat, estàs passant per una situació complicada. Intenta tenir paciència, les coses aniran a millor. Avui podria ser que els teus plans haguessin de canviar per complet. 

TAURE 
Avui et posaràs a tu com a prioritat i marcaràs els teus límits de manera molt clara. Estàs fart de sentir que la teva opinió no compta i ho faràs notar. 

BESSONS 
Les paraules d'una persona que estimes poden canviar moltes coses. No hi busquis un doble sentit, ell/a t'ho ha deixat clar. Intenta centrar-te en l'ara i no pensis tant en el demà. 

CRANC 
Has d'alliberar tensions. Odies barallar-te amb els altres, però últimament tens els nervis a flor de pell i et costa controlar els teus impulsos. Fes alguna activitat que et relaxi. Avui, tens bona sort en l'amor. 

LLEÓ 
T'estan intentant conquistar encara que no te n'adonis. De vegades tens tan poca confiança en tu mateix, que et costa veure l'interès dels altres en tu. Escolta el consell d'un bon amic/ga. 

VERGE 
Aquests últims mesos has treballat molt en tu mateix/a: en cuidar-te i conèixer-te millor. La confiança que has guanyat es nota i estàs especialment seductor/a. Bon moment per aportar-te a la persona que t'agrada. 

BALANÇA 
Avui t'entendràs especialment bé amb els Taure i els Escorpí. Estàs consolidant una relació amb un d'aquests signes que t'està aportant il·lusió i benestar. Cuida-la i no la deixis de banda. 

ESCORPÍ 
Fes cas a les paraules que avui et dirà un amic/ga perquè et convenia sentir-les, encara que potser no t'agradin. Aquest cap de setmana relaxa't i intenta no dedicar massa hores als estudis/feina, que últimament estàs molt estressat/da. 

SAGITARI 
Començaràs a mirar una persona amb uns altres ulls i aquesta sensació t'omplirà de contradiccions. Deixa passar uns dies per aclarir les idees i veure-ho tot més clar. 

CAPRICORN 
Estàs tan atabalat que no estàs dedicant temps als teus amics/gues i sents que vius en una rutina que no t'agrada. Aquest cap de setmana, procura compartir estones amb ells i relaxar-te. Et convé un canvi d'hàbits.

AQUARI
Avui sentiràs que tothom escolta la teva opinió. Bon dia per cuidar de les relacions personals i per contactar amb la persona que t'agrada. Podria ser que rebessis un missatge que et fes molta il·lusió.  

PEIXOS 
Procura no reaccionar malament a les crítiques i no deixis que els comentaris dels altres facin variar els teus ànims. T'adonaràs que et diuen les coses pel teu bé i no per ferir-te. 






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: