Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 12 de desembre de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Ets un any més gran que jo, i ens vam conèixer l'any passat per una coneguda que tenim en comú. Ja hem quedat diverses vegades i m'agrades. Sempre hi ha hagut com tensió, però no m'atreveixo a dir-te res. Ets bastant alta, però no més que jo. Si llegeixes això fes-m'ho saber. Adoro els teus ulls.

Noi, 17 anys
Ens coneixem des que érem petits. Sempre m'has agradat i pensava que no era mutu per això mai he dit res. Però últimament he vist molta connexió. Te'n vas anar 1 any a estudiar fora i ens vam separar, però ens seguim portant igual ara que has tornat. El teu nom comença per la lletra L i el meu per A. Ets morena, alta, portes ulleres i ets molt guapa. Si saps qui soc obrem :)

Noia, 14 anys
Tens 7 anys més que jo. Tens uns ulls blaus infinits que m'hipnotitzen. Ets el meu veí de darrere, així que et puc veure cada dia, però no sé si tu em mires. No saps quantes vegades desitjaria haver nascut abans per haver anat amb tu a l'escola.

Noi, 17 anys
Ets una noia rossa d'ulls marrons que et vaig veure per primer cop un dia de festa a una discoteca del poble. Aquell primer cop em vas impactar molt perquè pensava que no m'agradava ningú fins que et vaig veure a tu, d'ençà d'aquell dia sempre que et veig em fa tall dir-te alguna cosa i sempre que t'ho dic és perquè estem de festa. Si llegeixes això a veure si ens tornem a trobar de festa i si podem xerrar una estona. Per cert el teu nom comença per A i soc molt amic d'una amiga teva.

Noia, 15 anys
Fa poc que ens coneixem, i crec que ets l'únic noi que m'ha enamorat de veritat. No entenc per què hem tingut tanta connexió en tan poc temps i això m'està fent ratllar-me una mica sobre el que tu sents per mi.

Noia, 16 anys
Ets alt, guapo, portes ulleres i tens els cabells castanys. Vius al mateix poble que jo i esperam sempre el mateix bus per anar a l'institut. No hem xerrat mai, però sempre xoquem o les nostres mans es troben. Crec que ambdós ens tirem alguna miradeta, però potser m'ho imagin i ni tan sols saps que existeixo. El teu nom comença per M i el meu per P. Tenc un any menys que tu.

Noi, 18 anys
Ens coneixem de l'Institut Cendrassos i quan vaig repetir 3r vam deixar de tenir contacte, però l'últim cop que vam parlar va ser a l'octubre per Insta diguen de quedar amb la colla de l'ESO, però fins ara encara no hem quedat per falta de temps. Ets castanya (actualment tenyida amb metxes roses) i ets molt amiga d'una coneguda meva de Llers, ets de Figueres i jo d'un poble veí. El teu nom comença per A i el meu per B. Si saps qui soc obrem per WhatsApp o insta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: