Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 12 al 18 de desembre

per Redacció, el 12 de desembre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
Àries: 
Bona setmana per solucionar conflictes. Si tens temes pendents amb algú, és el moment de parlar-los i posar els problemes damunt la taula. Mirar cap a un altre cantó no et servirà de res i tampoc és el que vols. Intenta no ser tan confiat amb les persones que coneixes des de fa poc, perquè no sempre tothom va amb bones intencions. Dia de la sort: diumenge.

Taure: 
Viuràs una situació inesperada aquests dies. Una cosa que no pensaves que passés, començarà a fer-se realitat. Aquesta setmana et notaràs més estressat i això et farà estar més sensible: procura dedicar-te més temps a tu i menys als altres, que ho necessites. Dia de la sort: divendres.

Bessons: 
Estàs passant molts nervis, sobretot degut a algunes relacions. T'agradaria sentir una persona més a prop, però no reacciona i això et frustra. Intenta no obsessionar-te i reflexiona sobre què és realment el que vols, perquè potser estàs actuant per impuls. Dia de la sort: dissabte.

Cranc: 
Aquesta setmana viuràs canvis, però t'hi adaptaràs amb facilitat. Si has de prendre decisions, guia't per la teva intuïció, perquè segurament encertaràs. Vigila en el terreny amorós perquè hi ha una persona que t'està fent dubtar i potser no et convé. És normal no tenir les coses clares, però intenta no precipitar-te i escoltar-te a tu mateix. Dia de la sort: dimarts.

Lleó: 
Aquesta setmana estaràs molt creatiu/va i això t'ajudarà a superar alguns contratemps que no t'esperaves. Estàs passant per uns dies molt emocionals i això et fa estar més sensible que de costum: no et prenguis tan a la valenta el que et diuen les persones del teu entorn i tingues més paciència. En l'amor, la persona que t'agrada continua tenint contacte amb algú del passat i això et fa tenir dubtes. Expressa'ls-hi. Dia de la sort: dimecres.

Verge: 
Algú amb qui no tenies gaire relació es posarà en contacte amb tu. És possible que t'inspiri desconfiança perquè no el coneixes prou, però no et tanquis en banda i escolta'l. En el terreny amorós, tens la sensació que els teus esforços no porten enlloc i això et frustra. No pots carregar sempre tu el pes de les coses: has d'aprendre a compartir responsabilitats. Dia de la sort: dilluns.

Balança:
Fa setmanes que t'esforces molt per aconseguir un dels teus propòsits i aquests dies començaràs a veure resultats. Segueix endavant i no et rendeixis, perquè vas per bon camí. Aquesta setmana, tindràs una conversa que t'inspirarà i no et podràs treure del cap la persona amb qui l'has mantingut. Dia de la sort: dissabte.
 
Escorpí: 
Portes uns dies una mica baix d'ànims i tens la sensació que el teu entorn no t'ajuda. Has de prendre la iniciativa i fer coses que t'omplin per recuperar-te. Intenta confiar més en els teus amics/gues i no guardar-t'ho tot per tu perquè això et genera malestar. Rebràs el suport d'una persona inesperada, aprofita-ho. Dia de la sort: divendres.

Sagitari: 
El teu cap no para de donar voltes a la situació que estem vivint i això t'angoixa una mica. T'agrada tenir-ho tot controlat i en alguns moments et costa gestionar la incertesa. Necessites connectar amb el teu entorn i parlar més: això et farà estar més empàtic i sentir-te millor. Si estàs solter/a, estigues molt al cas a les indirectes: hi ha algú que potser vol més que una amistat i tu no te n'adones. Dia de la sort: dimarts.

Capricorn: 
Planifica i centra't en allò important: això no només t'ajudarà a concentrar-te sinó que a més pot tenir recompenses en el futur. Si estàs enamorat, porta la relació cap al teu terreny: ja n'hi ha prou de no expressar el que sents, has de ser sincer/a per treure't aquest pes que portes a sobre. Dia de la sort: dissabte.

Aquari: 
Allunya la negativitat i intenta concentrar-te en les coses bones. Et costa no estar a prop dels teus i no seguir la rutina que feies abans, però això és important que t'organitzis i et mantinguis activa: això t'ajudarà a desconnectar i no donar voltes a les coses. Aquests dies t'han servit per adonar-te que t'estaves passant amb algú, parla-hi i demana-li perdó. Dia de la sort. dijous.

Peixos: 
Estàs passant per uns dies una mica inestables, però a finals de setmana aconseguiràs remuntar i et sentiràs orgullós/a de no haver tirat la tovallola. Vigila amb el que dius, sobretot en el terreny de l'amor, perquè estàs perdent els nervis amb molta facilitat. Si cal pren distància, però no deixis anat tot el que penses sense reflexionar abans. Dia de la sort: divendres.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: